KIRJAUDU


Palaudu synnytyksestä -verkkovalmennukset syntyivät halusta auttaa äitejä voimaan paremmin


Synnyttäneet äidit jäävät mielestämme aivan liian yksin oman palautumisensa kanssa. Synnytyksen jälkeen olisi tärkeää, että äideille tarjotaan luotettavaa tietoa, tukea ja konkreettisia neuvoja, jotta palautuminen olisi mahdollisimman sujuvaa ja tuore äiti voisi hyvin raskaan vauvavuoden aikana ja myöhemminkin.

Paras ammattilainen tukemaan synnytyksestä palautumista on ehdottomasti äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti. Ohjauksessa ei ole kyse pelkkien jumppavideoiden liikkeiden valitsemisesta, vaan palautumisen ohjaaminen vaatii laajaa ymmärrystä synnyttäneestä kehosta ja siitä, miten kokonaisvaltaisesti se tulee huomioida.

Siksi halusimme lähteä rakentamaan verkkovalmennusta, jotta äidit saisivat matalalla kynnyksellä tukea synnytyksestä palautumiseen.

Kiitos, että saamme olla mukana myös sinun matkallasi!

 

TUTUSTU VERKKOKURSSIIN

Suurella sydämellä ja ammattitaidolla


Moi, olemme Tuuli ja Annakaisa! Ihanaa, että olet löytänyt tänne.

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutteina olemme saaneet kunnian auttaa satoja äitejä palautumaan paremmin synnytyksen jälkeen.

Työvuosiemme aikana olemme päässeet näkemään läheltä, millainen harjoittelu on realistista ja motivoivaa toteuttaa vauva-arjen keskellä. Olemme nähneet ne yleisimmät kompastuskivet, joihin yleensä kompuroidaan ja auttaneet äitejä väistämään niitä.

Sen lisäksi olemme itsekin pienten lasten äitejä. Elämme parhaillaan samaa hektistä vauva-arkea ja tiedämme täsmälleen, kuinka haastavaa on löytää aikaa ja motivaatiota oman kehon vahvistamiseen. Lapsiarjen realismi, harjoittelun haasteet sekä aito ilo oman kehon vahvistumisesta sopivalla harjoittelulla ovat läsnä päivittäin.

Meille on suuri ilo jakaa osaamistamme sekä vertaistukea eteenpäin kaikille äideille. Nähdään verkkovalmennuksilla!

Keitä me olemme?

 

Annakaisa Hinkkanen

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, Jyväskylä

Teen vastaanottotyötä fysioterapeuttina, ohjaan äitisliikuntaryhmiä, valmennan raskaana olevia ja synnyttäneitä naisia sekä ohjaan useampia onlinekursseja, workshoppeja ja koulutuksia samalle kohderyhmälle.

Olen vuosien varrella kouluttautunut tiivisti aiheen ympärillä. Rakastan kehittää omaa osaamistani ja ennen kaikkea jakaa sitä myös muille. Ajattelen, että jokaisella naisella on oikeus ymmärtää paremmin omaa kehoa, saada keinoja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä löytää energiaa arkeen!

Tuotan sisältöä myös @fysioannakaisa Instagram -tilin takana, jonne kurkkaamalla pääset lähemmäs arkeani ja kokemuksiani vauva-arjessa sekä äitiysfysioterapeuttina.

Tuuli Luhtalampi

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, Espoo

Olen koulutukseltani äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, ryhmäliikunnan ohjaaja sekä hyvinvointivalmentaja. Yrittäjänä olen ollut jo kymmenen vuotta ja luomukseni Liikuntastudio Luhtavilla sekä FysioLuhtavilla pitävät huolen siitä, että sammaloitumaan ei pääse. 

Haluan auttaa naisia voimaan hyvin ja olla tukena niin pissan lirahtaessa, vauvamahan haastaessa ryhtiä kuin kehon hakiessa uomaansa synnytyksen jälkeen.

Ihmiskeho on mielestäni kiehtova ja uskomaton! Eikä vähiten silloin, kun se mukautuu uuden elämän luomiseen! Rakastan kuntoutuksessa kokonaisvaltaista otetta, joka huomioi niin henkisen puolen kuin arjen luomat raamit voimavaroihin.