KIRJAUDU


Palaudu synnytyksestä -verkkovalmennukset syntyivät halusta auttaa äitejä voimaan paremmin


Synnyttäneet äidit jäävät mielestämme aivan liian yksin oman palautumisensa kanssa. Synnytyksen jälkeen olisi tärkeää, että äideille tarjotaan luotettavaa tietoa, tukea ja konkreettisia neuvoja, jotta palautuminen olisi mahdollisimman sujuvaa ja tuore äiti voisi hyvin raskaan vauvavuoden aikana ja myöhemminkin.

Paras ammattilainen tukemaan synnytyksestä palautumista on ehdottomasti äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti. Ohjauksessa ei ole kyse pelkkien jumppavideoiden liikkeiden valitsemisesta, vaan palautumisen ohjaaminen vaatii laajaa ymmärrystä synnyttäneestä kehosta ja siitä, miten kokonaisvaltaisesti se tulee huomioida.

Siksi halusimme lähteä rakentamaan verkkovalmennusta, jotta äidit saisivat matalalla kynnyksellä tukea synnytyksestä palautumiseen.

Kiitos, että saamme olla mukana myös sinun matkallasi!

 

TUTUSTU VERKKOKURSSIIN

Suurella sydämellä ja ammattitaidolla


Moi, olemme Tuuli ja Annakaisa! Ihanaa, että olet löytänyt tänne.

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutteina olemme saaneet kunnian auttaa satoja äitejä palautumaan paremmin synnytyksen jälkeen.

Työvuosiemme aikana olemme päässeet näkemään läheltä, millainen harjoittelu on realistista ja motivoivaa toteuttaa vauva-arjen keskellä. Olemme nähneet ne yleisimmät kompastuskivet, joihin yleensä kompuroidaan ja auttaneet äitejä väistämään niitä.

Sen lisäksi olemme itsekin pienten lasten äitejä. Elämme parhaillaan samaa hektistä vauva-arkea ja tiedämme täsmälleen, kuinka haastavaa on löytää aikaa ja motivaatiota oman kehon vahvistamiseen. Lapsiarjen realismi, harjoittelun haasteet sekä aito ilo oman kehon vahvistumisesta sopivalla harjoittelulla ovat läsnä päivittäin.

Meille on suuri ilo jakaa osaamistamme sekä vertaistukea eteenpäin kaikille äideille. Nähdään verkkovalmennuksilla!

Keitä me olemme?

 

Annakaisa Hinkkanen

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, Jyväskylä

Annakaisa on äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, joka ohjaa äitiysliikuntaryhmiä, valmentaa raskaana olevia ja synnyttäneitä naisia, ja ohjaa useita onlinekursseja, workshoppeja ja koulutuksia samassa aihepiirissä.

Annakaisa tekee vastaanottotyötä fysioterapeuttina ja toimii myös seksuaalineuvojana. Hän on kouluttautunut aiheensa ympärillä vahvasti vuosien varrella ja rakastaa jakaa osaamistaan naisille, jotta he oppivat tuntemaan oman kehonsa paremmin ja löytävät keinot oman hyvinvoinnin kehittämiseen ja energian arkeensa!

@fysioannakaisa

Tuuli Luhtalampi

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, Espoo

Tuuli on koulutukseltaan äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, imetysohjaaja, ryhmäliikunnan ohjaaja, ravinto-ohjaaja sekä hyvinvointivalmentaja. Yrittäjänä Tuuli on toiminut 10 vuotta ja hänen luomuksensa Liikuntastudio Luhtavilla sekä FysioLuhtavilla pitävät huolen siitä, että sammaloitumaan ei ehdi!  

Tuulille on tärkeää auttaa naisia voimaan hyvin ja olla heidän tukenaan niin pissan lirahtaessa, vauvamahan haastaessa ryhtiä kuin kehon hakiessa uomaansa synnytyksen jälkeen.

@fysiotuuli

Tiimiä täydentävät myös

 

Katri Montonen | Gynekologi

Katri on naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, joka on tehnyt töitä gynekologian parissa jo 10 vuotta. Tällä hetkellä Katri tekee osa-aikaisesti sairaalatyötä ja pitää yksityisvastaanottoa Tampereen alueella. Sairaalassa hän työskentelee laaja-alaisesti synnytysten, raskauden ajan pulmien sekä gynekologisten ongelmien parissa. Yksityisvastaanotolla Katria voi lähestyä kaikenlaisissa naisten terveyteen, raskauteen, lisääntymiseen ja seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa. Katrin käsialaa valmennuksissa ovat lantionpohjaan liittyvät gynekologin vinkkiosiot.

Iida Luhanko | Psykoterapeutti

Iida on koulutukseltaan perhe- ja paripsykoterapeutti. Hän on työskennellyt lasten, nuorten, aikuisten sekä parien, perheiden ja verkostojen parissa jo useamman vuoden ajan. Iida on pohjakoulutukseltaan. sairaanhoitaja sekä terveydenhoitaja. Hän on myös seksuaalineuvoja ja joogaohjaaja ja opiskelee parhaillaan yksilöpsykoterapeutiksi. Iidan käsialaa valmennuksessa ovat parisuhteeseen ja kehonkuvaan liittyvät osiot.

 

Tiina Murdoch | Kätilö

Tiina on kätilötyön ja perheiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen asiantuntija. Kätilönä hän on toiminut sairaalassa yli vuosikymmenen. Rakkaudesta liikuntaan on syntynyt hänen toinen ammatillinen intohimonsa äitiysliikunnan valmentajana.  Tiina on myös työskennellyt sosiaali- ja terveysministeriössä ja tällä hetkellä tekee töitä nuorten mielenterveys- ja päihdetyössä sekä terveysalan opettajana. Tiina nauttii vapaa-ajalla crosstraining treeneistä, metsässä liikkumisesta ja perheen kanssa vietetystä ajasta