LANSEERAUSTARJOUS POISTUU PIAN

VERKKOVALMENNUS ÄIDEILLE

JUOKSUKUNTOON SYNNYTYKSEN JÄLKEEN

Treenaa kivuton ja vahva keho iskuttaviin lajeihin

 

KYLLÄ! HALUAN SIIRTYÄ ISKUTTAVIEN LAJIEN PARIIN FIKSUSTI

MEILLÄ ON SINULLE KYSYMYS:

Haluatko palata vuodattamaan hikeä lenkkipoluille
tai nauttimaan oman lajisi tuomista endorniinipöllyistä?


...ilman pelkoa siitä voitko rikkoa kehosi, jos aloitat juoksuaskelia tai hyppyjä sisältävät treenit.
     

Jos vastasit "kyllä todellakin" JA tarvitset selkeitä ohjeita, luotettavilta ammattilaisilta, jotta voit vahvistaa sun kehoa ja löytää rentouden juoksuun, niin tämä sivu kannattaa lukea loppuun!

Olet todennäköisesti keskittynyt synnytyksen jälkeen lantionpohjan sekä muiden syvien keskivartalon lihasten harjoitteluun. Ja se on ihan loistavaa!

❌ Mutta yleisin virhe onkin tämän jälkeen palata kertaheitolla iskuttaviin, kovatehoisiin ja raskaisiin keskivartaloa kuormittaviin treeneihin. Tällöin keskivartalon tuki pettää ja liikkeet kuormittavat kehosta aivan muita osia kuin, minne treeni oli tarkoitettu. 

➡️ Himmailun ja raskaampien treenien välissä on oltava vaihe, jossa keho saa nousujohteista ja lajinomaista kuormitusta vahvistuakseen.

✔️ Kun tätä vaihetta ei skipata, sun ei tarvitse luopua omasta harrastuksesta tai siitä tavasta liikkua, josta nautit.

 

 

TÄSTÄ ON KYSE:

Keskittymällä nousujohteisiin ja lajinomaisiin treeneihin, sinun ei tarvitse murehtia sitä, että iskuttavat lajit aiheuttaisivat paineen tunnetta, virtsankarkailua tai kipua alapäässä.


Etkä joudu pelkäämään, että hyvin alkanut treenirutiini jälleen kerran keskeytyisi selän tai jalkojen kipuilun, tai rasitusvammojen vuoksi.


Vaan kehosi on vahva ja pystyvä ja askel rullaa kevyesti!


Juoksukuntoon synnytyksen jälkeen -verkkovalmennus sopii sinulle, jos...

  • synnytyksestä on vähintään 3-6kk aikaa - voi olla jopa vuosia!
  • tunnistat lantionpohjan lihakset ja olet jo vahvistanut jonkin verran keskivartaloa
  • kaipaat selkeitä ohjattuja treenejä, joiden avulla valmistat kehon iskutukseen


Valmennus on jaettu 4 osioon, joissa jokaisessa on 3 erilaista juoksuun valmistavaa harjoitusta - jokainen harjoitus on 15-20 minuutin mittainen, joten ne on helppo saada tehtyä, vaikka eläisit kovinkin aikataulutettua ruuhkavuosiarkea.  


Kurssin harjoitteet voi yhdistää osaksi lenkkejä tai tehdä sellaisenaan.

Valmennuksen eteneminen

VAIHE 1:

Ovathan nämä jo hallussa?

Valmennuksessa on aluksi  intro-osio, jolla varmistat, että sulla on perusasiat kunnossa ja olet valmis aloittamaan sun kehon vahvistamisen kohti iskutuksia, nopeita suunnan muutoksia ja hyppyjä. 

VAIHE 2:

Harjoitteiden pariin!

Yhteensä 12 ohjattua treeniä! Valmennuksen treenit on jaettu 4 osioon, joissa jokaisessa on 3 erilaista juoksulajeihin valmistavaa harjoitusta:

  • Voima & liikkuvuus
  • Iskutus & hallinta
  • Core & liikkuvuus

VAIHE 3:

Juoksuvalmiustestit

Valmennuksessa olevien testien avulla pystyt arvioimaan juoksuvalmiuksiasi niin hallinnan kuin voimakin osalta eli sitä, milloin olet valmis iskuttaviin lajeihin - erityisesti lantionpohjan ja keskivartalon näkökulmasta.

VAIHE 4:

Juoksulajien aloitus portaittain

Valmennuksessa ohjeistamme, miten palaat juoksun pariin vaihe vaiheelta lisäten kuormitusta. Tiedät, miten ylläpitää juoksuasentoa sekä mitä merkkejä tarkkailla omassa kehossa ja miten mukautat treeniä tuntemusten mukaan.

Lisäksi saat kolme erilaista noin 5min verryttelytreeniä ennen juoksulenkille lähtöä!

Aloita valmennus nyt!

Bonuksena

 

Juoksutekniikka kuntoon -valmennus

Arvo 59€

Saat ohjeet juoksutekniikan hiomiseen ja parempaan askellukseen. Bonus -valmennuksen on laatinut supertaitava urheilufysioterapeutti ja fysiikkavalmentaja Jani Parkkinen, joka on erikoistunut alaraajoihin, työskentelee mm. koripalloilija Lauri Markkasen kanssa ja tunnetaan Instagramissa nimellä @penikkafysio 

... tämä valmennuskokonaisuus tuo sinulle tuloksia, sillä teet harjoittelun johdonmukaisesti ja selkeällä ohjelmoinnilla etkä sieltä täältä (eli somesta ja Googlesta) poimituilla liikkeillä.


Joten, jos olet nyt valmis hankkimaan varmuutta lenkkipoluille lähtemiseen niin, että voit nauttia juoksusta ja sen tuomasta energiasta, niin saat tämän valmennuksen hintaan...

129€
 

Oston jälkeen pääset suoraan introviikon pariin ja osiot avautuvat sinulle viikko kerrallaan.

Materiaali on käytössäsi 12 kk ostohetkestä.

MOI!
ME OLLAAN TUULI & ANNAKAISA


Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutit ja kahden lapsen äidit apunasi.

Meidän kokemukset iskuttavien lajiin palaamisesta synnytyksen jälkeen poikkeavat toisistaan melkoisesti.

Annakaisa: En ollut "juoksufani" ennen synnytyksiä, sillä kehoni kipeytyi aina, kun pääsi vauhtiin juoksutreeneissä. Mutta juoksun “helppous” alkoi kuitenkin houkutella esikoisen syntymän jälkeen, koska lenkille pääsisi suoraan kotiovelta.

Pelkäsin, että jälleen kerran innostunu juoksusta ja lopetan, koska keho ei kestä. Mutta mitä vielä!

Esikoisen synnytyksen jälkeen vuoden ajan tunnollisesti tehdyt kehon tukilihasten vahvistamiset ja kehonhallintaharjoitteet olivat vahvistaneet kehoani niin, että juoksu tuntuikin kevyeltä ja nykyään juoksen viikoittain.

Tuuli: Vuosi esikoisen syntymän jälkeen palasin ohjaamaan ryhmäliikuntaa ajatellen, että olin valmis raskaampien lajien pariin ja nappasinkin ohjattavakseni tanssitunnin, joka oli täynnä tärähdyksiä.

Ammattilaisenakin sorruin yleiseen virheeseen ja hyppäsin harjoittelussa suoraan parin portaan yli.

Tuloksena oli se, että keho väsyi kesken rankemman treenin - tuli painetta lantionpohjaan, asennon hallinta ei säilynyt ja niin…. muutaman kerran lirahtikin vähän.

Toisen synnytyksen jälkeen en hypännyt suoraan ohjaamaan, vaan tunnollisesti valmistelin kehoni iskutukseen. Nyt hyppelen lasteni kanssa trampoliinilla ilman pelkoa lirahduksista.

Uskomme, että meidän omat kokemukset yhdistettynä ammattitaitoon ja tutkittuun tietoon on syy, miksi jo yli 1000 äitiä ovat valinneet meidät auttamaan synnytyksestä palautumisen polulla.

Kyllä, haluan ammattilaisen apua ja päästä eroon epävarmuudesta!

Jos vielä mietit, voidaanko me auttaa just sua, niin kasasimme alle yleisimpiä kysymyksiä...

Edelleen kysymyksiä?
Lähetä meille sähköpostia [email protected]
 
Valmennuksen hinta on 129€
Ei enempää kysyttävää - lähden ehdottomasti mukaan