KIRJAUDU

Palaudu synnytyksestä -verkkovalmennus


Hei tuore äiti, haluaisitko vahvistaa kehoasi turvallisesti ja saada lisää energiaa vauva-arkeen?


Palaudu synnytyksestä on äitiysfysioterapian ammattilaisten luoma verkkovalmennus hiljattain synnyttäneille äideille. Valmennus sisältää luotettavaa tietoa palautumisesta sekä tehokkaita ja helposti vauva-arjessa toteutettavia harjoituksia palautumisesi tueksi.

Verkkovalmennuksen aikana saat lisää energiaa ja kehosi vahvistuu ja palautuu paremmin synnytyksestä.

LÄHDE MUKAAN!

Mietitkö kuinka paljon, miten ja milloin harjoitella, jotta keho palautuu ja vahvistuu synnytyksestä?

 

Tuntuuko, että netissä on neuvoja niin paljon, että luotettavan tiedon erottaminen on kuin kahlaisi polvia myöten lapsen kakkavaipoissa? 

 

Huomaatko, ettei omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle tunnu löytyvän arjen seasta aikaa tai jaksamista?

Tänä päivänä tietoa synnytyksen jälkeisestä palautumisesta ja kehon vahvistamisesta tuntuu olevan saatavilla joka puolella. Tieto on ristiriitaista ja on haastavaa eritellä, onko se alkuperältään luotettavan ammattilaisen osaamiseen pohjautuvaa vai pelkästään kirjoittajan omaan kokemukseen perustuvaa.

Sinäkin olet luultavasti pohtinut, miten aloittaa liikkuminen ja vahvistaa kehoa ilman, että tekee liian kuormittavia harjoitteita, jotka saattavat jopa olla haitaksi keholle. Tärkeintä on tunnistaa oman kehon palautumisen tilanne ja edetä tätä kuunnellen. Harjoittelu tulee olla nousujohteista, joten jonkin verran malttiakin kaivataan. Harjoittelun lisäksi myös ergonomialla, arpien hoidolla, liikkuvuusharjoittelulla ja ravinnolla on iso rooli tässä paletissa.

Vauva-arki pyörii kuitenkin pääasiassa vauvan ympärillä, mikä määrittää elämän rytmin. Pienen lapsen äidillä harvemmin jää kovin paljon aikaa tai energiaa omaan hyvinvointiinsa panostamiseen. Siksi myös synnytyksestä palautumista tukevat harjoitteet tulee suunnitella huomioiden vauva-arjen realismi. 

Usein lyhyet harjoitteet on helpompi tuoda osaksi arkea ja usein toistuvina ne ovat jopa pidempiä, yksittäisiä treenejä tehokkaampia. Pieniä muutoksia tekemällä voidaan saavuttaa isoja tuloksia. Toistuvat kehon vahvistumista tukevat valinnat muodostavat arjessa lopulta ison kokonaisuuden.

 

Verkkokurssin taustalla

 

“Olemme itse eläneet aivan hetki sitten saman elämänvaiheen ja tiedämme täsmälleen, kuinka haastavaa on löytää aikaa ja motivaatiota oman kehon vahvistamiseen jatkuvan kakkavaippojen vaihdon, sylittelyn, syöttämisen ja huonosti nukuttujen öiden seasta. 

Hyvässä muistissa on siis vauva-arjen realismi, harjoittelun kompastuskivet sekä aito ilo oman kehon vahvistumisesta sopivalla harjoittelulla. Tämän kaiken perusteella haluamme aidosti auttaa pienten lasten äitejä uuden arjen keskellä voimaan paremmin, saamaan tukea ja ohjausta liikkumisen aloittamiseen sekä löytämään lempeyttä omaa kehoa kohtaan. 

Olemme nähneet satojen asiakkaiden kanssa, millainen harjoittelu on realistista ja motivoivaa toteuttaa vauva-arjen keskellä. Kun ei vaadi itseltä liikoja heti alkuun ja aloittaa harjoittelun ohjelmoidusti, voi yllättyä kuinka iso vaikutus pienillä muutoksilla onkaan oman kehon vahvistumisessa.”

Tuuli Luhtalampi & Annakaisa Hinkkanen
Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutit

PALAUDU SYNNYTYKSESTÄ

 

Tämä verkkokurssi on luotu sinulle, joka haluat

✔️  Edistää synnytyksestä palautumista

✔️   Treenata lantiopohjan- ja koko kesivartalon syvät lihakset kuntoon

✔️  Aloittaa liikkumisen turvallisesti ja tehokkaasti

✔️   Luotettavat ammattilaiset tueksesi

✔️  Kehittävän ohjelman, jolla saavutat tuloksia

✔️   Helposti toteutettavia lyhyitä treenejä

✔️  Ohjelman, jossa huomioidaan äidin hyvinvointi monipuolisesti - jopa asioita joista sinulla ei ollut aavistustakaan, että ne liittyvät palautumiseen

 

❌   Tämä kurssi ei sovi sinulle, joka haluat oikoa mutkia ja treenata heti kovaa ja paljon.

 

Tämä kurssi on hyvin erilainen kuin monet muut netissä myytävät valmennukset. Tämän ohjelman takana ovat synnytyksestä palautumisen ammattilaiset: äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutit, joilla on vankka kokemus myös äitiysliikuntaryhmien ohjaamisesta. 

Ohjelmassa on valmiiksi varmistettu puolestasi, että lantionpohja ja syvät keskivartalon lihakset tulevat harjoitettua oikein ja että ohjelma etenee oikeassa järjestyksessä ja tahdissa. Huomioon on otettu myös monet sellaiset seikat, joilla ei ensikuulemalta uskoisi olevan suurtakaan vaikutusta palautumiseen, kuten arjen ergonomia, arpien hoito, liikkuvuusharjoittelu, kokonaiskuormituksen huomioiminen ja ravitsemus.

"Liikkumisen ei tarvitse olla pitkäkestoista ja jatkuvaa, mutta fakta on, ettei keho sohvalla makaamalla pääse vahvistumaan.

 

Kehon vahvistaminen voidaan aloittaa pienistä arkisista valinnoista, joilla on valtavan suuri merkitys kokonaiskuvaa ajatellen. Jopa suurempi kuin yksittäisillä pidemmillä harjoituksilla."

 

Tällä verkkokurssilla autamme sinua vahvistamaan kehoa ja tukemaan synnytyksestä palautumista kokonaisvaltaisesti. Voit luottaa siihen, että kurssin sisältö pohjautuu tutkittuun tietoon, asiakastyöstä kertyneeseen kokemukseen ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Saat siis parhaat mahdolliset ohjeet synnytyksestä palautumisen tueksi. 

Voit aloittaa verkkokurssin jo ensimmäisellä viikolla synnytyksestä tai myöhemmin siinä vaiheessa, kun kehosi on tähän valmis ja jaksamisesi sillä tasolla, että voit käyttää voimavaroistasi 5-10 minuuttia päivässä oman hyvinvointisi eteen. 

Voit edetä kurssilla omaan tahtiisi ja saat meiltä selkeät neuvot siihen, miten valitset itsellesi sopivan tasoiset harjoitteet. Jos synnytyksestä on vasta vähän aikaa, kannattaa perusasioiden parissa pysyä pidempään. Jos synnytyksestä on jo joitakin kuukausia aikaa, saatat pystyä etenemään kurssilla nopeammin kohti haastavampia harjoitteita.

Kurssi on käytettävissäsi kokonaisen vuoden ajan ostohetkestä.

Kurssin sisältö

 

⭐️  Kurssi etenee nousujohteisesti ja jakautuu kahdeksaan osioon. Sinulle aukeaa joka viikko uusi osio käyttöösi, mutta voit hyvin jäädä myös tekemään edellisiä harjoituksia, jotta rakennat kehon palautumiselle vahvan pohjan. Kurssin anti kantaa siis paljon pidemmälle kuin vain kahdeksan viikon päähän ja hyödyt siitä aktiivisesti osallistuvanakin useita kuukausia!

⭐️   Jokaisessa osiossa saat kolme noin 5-15min pituista treenivideota: yksi lantionpohjan lihasten harjoitus, yksi erityisesti keskivartaloa vahvistava harjoitus sekä yksi liikkuvuusharjoitus. Harjoitteisiin et pääasiassa tarvitse mitään välineitä. Kurssin viimeisissä vahvistavissa treeneissä voit käyttää vastuskuminauhaa liikkeiden tehostamiseen.

⭐️   Saat kolme valmista treeniohjelmaa, joista voit valita omaan elämäntilanteeseesi sopivimman sen mukaan, miten paljon sinulla on aikaa ja halua tehdä harjoitteita. Voit siis treenata 5-25 minuuttia kerrallaan 3-5 kertaa viikossa. Ohjelman sisältö on eri kaikissa kahdeksassa kurssin osiossa.

⭐️   Jokaisessa osiossa on harjoitteiden lisäksi myös käytännön kannalta hyödyllistä tietoa ja konkreettisia ohjeita osion teemaan liittyen. Aiheina ovat mm. 

  • Lantionpohjan lihasten tunnistaminen ja arviointi
  • Hengityksen merkitys kehon palautumisessa
  • Ryhdin ja arjen ergonomian vaikutus
  • Vatsalihasten erkauman tutkiminen ja kehityksen seuraaminen
  • Vaunulenkkeily ergonomisen ja tehokkaan liikkumisen näkökulmasta
  • Liikunnan aloittaminen ja mitä huomioida siinä
  • Ravinnon merkitys kudosten vahvistumiselle
  • Kokonaiskuormituksen huomioiminen
  • Rentoutuminen
  • Äiti-identiteetti ja siitä ajoittain irrottautuminen 
  • Sosiaalisten suhteiden merkitys
  • Seksi ja halut tai haluttomuus
  • Parisuhde vauva-arjen myllerryksessä
  • Liikunnan kuormituksen lisääminen ja palaaminen raskaamman harjoittelun pariin

⭐️   Näiden lisäksi perehdymme niin sektio- kuin lantionpohjan arpien käsittelyyn ja saat konkreettiset fysioterapeuttiset ohjeet arpien omahoitoon. Pääset tutustumaan arpia-koskevaan osioon heti kurssin ostettuasi, jotta palautuminen ei tyssäisi hoitamattomien ja kiristävien arpien vuoksi. 

Synnytyksestä palautuminen
- äkkiä vanhoihin farkkuihin?

 

Mitä synnytyksestä palautuminen merkitsee sinulle? Onko se sitä, että mahdut vanhoihin vaatteisiin, pystyt palaamaan tuttuihin harrastuksiin tai sitä, että arki on energistä ja kehossa on hyvä olla?

Saatat huomata haikailevasi piankin synnytyksen jälkeen kohti “vanhaa kehoa” ja entisiä mittoja. Oman kehon kuva, naiseus ja seksuaalisuus saattavat monilla kokea kovan kolauksen erityisesti synnytyksen jälkeen.

On väistämätöntä, että nopeasti tapahtuvat muutokset naisen kehossa aiheuttavat hämmennystä ja jopa kaipuuta. Oma keho tuntuu ja näyttää usein vieraalta synnytyksen jälkeen. On hyvin tyypillistä kaivata tutulta näyttävää peilikuvaa ja haaveilla vanhoihin farkkuihin mahtumisesta.

Ulkonäön muutosten rinnalla kehon toiminta muuttuu ja tutut arkisetkin asiat voivat tuntua haastavilta. Ehkäpä selkä kipeytyy, virtsa karkaa aivastaessa ja seksi sattuu. Kaikella tällä on iso merkitys siihen, miten hyväksi tunnet olosi kehossasi.

Sinun ei tarvitse jäädä näiden vaivojen kanssa yksin. Pienillä teoilla saat suuria muutoksia oloosi. Kun vahvistat kehoasi ja kiinnität huomiota arjen ergonomiaan, jaksat kivuttomampana ja energisempänä vauva-arjessa. Kun vielä säilytät rentouden tekemisessä, saat myös kaiken hyödyn harjoitusten positiivisista vaikutuksista mielialaan ja jaksamiseen.

Kehon vahvistamisella synnytyksen jälkeen on suurempi merkitys kuin vain peilikuvan muokkaaminen. Kun kehosi voi hyvin, vahvistuu myös itsetuntosi. Hyvinvointi rakennetaan sisältä ulospäin.

Löydä tasapaino harjoittelussa
- ei liikaa, ei liian vähän

 

❌ Tekisikö mieli päästä juoksulenkille tai levypainoja kolistelemaan mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen? Haluatko päästä eroon raskauskiloista tai saada keskivartalon timmimmäksi? Kun treenaamiselle on vain vähän aikaa, tekee helposti mieli ottaa kaikki teho irti yhdestä treenistä.

❌ Toisaalta ei kannata ajautua liikaan varovaisuuteen. Kun ristiriitaista tietoa tulee sieltä ja täältä, voi tulla tunne, että eihän tässä uskalla liikkua oikein millään tavalla. Ettei vaan tee omalle palautumiselle hallaa liian rajulla liikunnalla!

❌ Tyypillisin kompastuskivi synnytyksen jälkeisen liikunnan aloituksessa onkin edellä mainittujen yhdistelmä: Ensin odotetaan pitkään kehon palautumista harjoittelematta ja kuukausien kuluttua aloitetaan harjoittelu tyhjästä.

✔️ On tärkeää vahvistaa kehoa nousujohteisesti. Keho kaipaa erilaisia ärsykkeitä, sopivalla intensiteetillä sekä riittävissä määrin vahvistuakseen. Valmiilla harjoitussuunnitelmalla takaat, että keho saa uusia ärsykkeitä riittävän usein ja harjoittelu etenee nousujohteisesti. Tällä kurssilla kaikki tämä on suunniteltu sinulle valmiiksi ja pääset aloittamaan harjoittelun napin painalluksella.

Harjoittele nousujohteisesti ja saa tuloksia!

 

Tutkitusti liikunta tukee synnytyksestä palautumista ja on erittäin hyvä juttu niin synnyttäneen äidin keholle kuin mielelle. Synnytyksen jälkeen keho kaipaa kuitenkin aluksi aikaa spontaanille palautumiselle eli lepoa, kevyttä liikettä sekä ravitsevaa ruokaa. Tämän jälkeen tehdään pohjatyöt eli vahvistetaan hormonien, raskauden ja synnytyksen muokkaamaa kehoa. Tähän vaiheeseen kannattaa satsata. 

Vahvistamalla syviä tukilihaksia sekä kehittämällä pohjakuntoa voit olla tuttuihin treeneihin palatessa jopa kovemmassa kunnossa kuin ennen. Liian varhainen ja heikoilla tukilihaksilla aloitettu raskaampi harjoittelu voi ylläpitää mm. heikkojen lantionpohjan lihasten, venyneen vatsalihasten välisen jännesauman (erkauman) sekä sektioarven tuomia haasteita. 

Ne naiset, jotka ovat synnytyksen jälkeen panostaneet perusteelliseen syvien lihasten harjoitteluun, kertovat lähes poikkeuksetta, kuinka palasivat tuttujen lajien pariin vahvempina kuin ennen synnytystä. Harva malttaa tai tietää ilman ohjausta, miten panostaa tukilihasten harjoitteluun ja pohjakunnon kasvattamiseen tavallisessa arjessa. Kun nämä pohjatyöt on tehty voit aloittaa tai palata liikunnan pariin turvallisin ja innostunein mielin.

Vaihe 1. 

Synnytyksen jälkeen keho kaipaa aluksi aikaa spontaanille palautumiselle eli lepoa, kevyttä liikettä sekä ravitsevaa ruokaa. 

Vaihe 2.

Tämän jälkeen tehdään pohjatyöt eli vahvistetaan hormonaalisista muutoksista, raskauden muokkaamasta kehosta sekä synnytyksestä muuttunutta kehoa. Tässä vaiheessa vahvistetaan syviä tukilihaksia ja siihen todella kannattaa satsata!

Vaihe 3.

Kun pohjatyöt on tehty huolella, voidaan palata rankemman liikunnan pariin asteittain.

Vahvistamalla syvät tukilihakset sekä rakentamalla pohjakunnon kohdilleen voit olla tuttuihin treeneihin palatessa jopa kovemmassa kunnossa kuin ennen. Liian varhainen ja heikoilla tukilihaksilla aloitettu raskaampi harjoittelu voi ylläpitää mm. heikkojen lantionpohjan lihasten, venyneen vatsalihasten välisen jännesauman (erkauman) sekä sektioarven tuomia haasteita.

Tällä verkkokurssilla saat valmiin, nousujohteisesti etenevän, ammattilaisten tekemän treeniohjelman, jonka treenit vievät sinulta vain muutaman minuutin päivästä.

LÄHDE MUKAAN

 

Tähän kurssiin on tiivistetty ammattitaitomme ja olemme luoneet sen täydestä sydämestämme.

Olemme tukenasi kurssin aikana, jos sinulle tulee mieleen jotain kysyttävää!

 

Valmennusmateriaali on käytössäsi vuoden ajan ostohetkestä. Kurssin hinta on 149€.  Saat siis 12,40 eurolla kuukaudessa (eli yhden lounaan hinnalla!) äitiysfysioterapeuttien suunnitteleman kokonaisuuden, jonka avulla palaudut synnytyksestä paremmin!

LÄHDE MUKAAN

Kun ostat tämän verkkokurssin

 

✔️   Saat äitiysfysioterapeuttien laatiman ohjelman, joka huomioi kehon palautumisen kokonaisvaltaisesti. Voit luottaa meihin, eikä sinun tarvitse enää pelätä, tekeekö jokin liike hallaa palautumiselle.

✔️ Nousujohteisen ohjelman avulla harjoittelusi on samaan aikaan sekä turvallista että tuottaa tuloksia. Ohjeidemme avulla osaat itse valita sinulle sopivan tasoiset harjoitteet. 

✔️   Saat 24 erilaista treeniä, jotka vahvistavat lantionpohjan lihaksia, kehittävät keskivartalon lihaksia (erkauma huomioiden) sekä lisäävät liikkuvuutta. Sen lisäksi saat 30 muuta harjoitusta tai vinkkiä arkeen.

✔️   Voit valita itsellesi sopivan treeniohjelman kolmesta eri vaihtoehdosta. Voit siis treenata 5-25 minuuttia kerrallaan 3-5 kertaa viikossa. Ohjelman sisältö on eri kaikissa kahdeksassa kurssin osiossa.

✔️   Sinulle ei tule tietoähky. Uudet harjoitteet ja vinkit on ripoteltu arkeesi helposti omaksuttaviin ja sopivan lyhyisiin pätkiin. 

Sinulle aukeaa joka viikko uusi osio käyttöösi, mutta voit hyvin jäädä myös tekemään edellisiä harjoituksia, jotta rakennat kehon palautumiselle vahvan pohjan. Kurssin anti kantaa siis paljon pidemmälle kuin vain kahdeksan viikon päähän ja hyödyt siitä aktiivisesti osallistuvanakin useita kuukausia!

Kurssi sisältää yhteensä noin kahdeksan äitiysfysioterapiakäynnin verran harjoitteita sekä ohjausta niihin palautumisen kannalta merkittäviin asioihin, joita on hyvä huomioida vauva-arjessa.

 

Kahdeksan yksilöllistä vastaanottokäyntiä äitiysfysioterapiassa maksaisi noin 640€.

 

Tämän kurssin hinta vain 149€! Noin yhden lounaan hinnalla kuukaudessa (12,40 €/kk) saat siis ammattilaisten ohjaamat harjoitteet ja valmiit ohjelmat vuodeksi käyttöösi!

 

TULE MUKAAN

Usein kysytyt kysymykset

 

 

 

Vahvistamalla syvät tukilihakset sekä pohjakunnon kohdilleen voit olla tuttuihin treeneihin palatessa jopa kovemmassa kunnossa kuin ennen. Liian varhainen ja heikoilla tukilihaksilla aloitettu raskaampi harjoittelu voi ylläpitää mm. heikkojen lantionpohjan lihasten, venyneen vatsalihasten välisen jännesauman (erkauman) sekä sektioarven tuomia haasteita.

Tällä verkkokurssilla saat valmiin, nousujohteisesti etenevän, ammattilaisten tekemän treeniohjelman, jonka treenit vievät sinulta vain muutaman minuutin päivästä.

Valmentajasi kurssilla

 

 

 

Annakaisa Hinkkanen

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, Jyväskylä
 

Teen vastaanottotyötä fysioterapeuttina, ohjaan äitisliikuntaryhmiä, valmennan raskaana olevia ja synnyttäneitä naisia sekä ohjaan useampia onlinekursseja, workshoppeja ja koulutuksia samalle kohderyhmälle.

Olen vuosien varrella kouluttautunut tiivisti aiheen ympärillä. Rakastan kehittää omaa osaamistani ja ennen kaikkea jakaa sitä myös muille. Ajattelen, että jokaisella naisella on oikeus ymmärtää paremmin omaa kehoa, saada keinoja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä löytää energiaa arkeen!

Tuotan sisältöä myös @fysioannakaisa Instagram -tilin takana, jonne kurkkaamalla pääset lähemmäs arkeani ja kokemuksiani vauva-arjessa sekä äitiysfysioterapeuttina.

Tuuli Luhtalampi

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, Espoo


Olen koulutukseltani äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, ryhmäliikunnan ohjaaja sekä hyvinvointivalmentaja. Yrittäjänä olen ollut jo kymmenen vuotta ja luomukseni Liikuntastudio Luhtavilla sekä FysioLuhtavilla pitävät huolen siitä, että sammaloitumaan ei pääse. 

Haluan auttaa naisia voimaan hyvin ja olla tukena niin pissan lirahtaessa, vauvamahan haastaessa ryhtiä kuin kehon hakiessa uomaansa synnytyksen jälkeen.

Ihmiskeho on mielestäni kiehtova ja uskomaton! Eikä vähiten silloin, kun se mukautuu uuden elämän luomiseen! Rakastan kuntoutuksessa kokonaisvaltaista otetta, joka huomioi niin henkisen puolen kuin arjen luomat raamit voimavaroihin.

Palautteita kurssista

"Vertailin eri kursseja saamieni suositusten perusteella, tästä oli lämpimät suositukset. Halusin myös kurssin joka on ammattilaisten äitiysfyssareiden tekemä.

Odotin selkeitä, ammattitaitoisia ohjeita kuinka lähteä vahvistamaan kehoa synnytyksen jälkeen. Vastasi paremmin kuin odotin!"

 

"Etenemistahti oli hyvin suunniteltu. Tuli luottavainen olo. Videot oli tosi, tosi hyviä. Juuri sopiva tahti ja vire, ei turhaa lätinää :).

Treenit on oikeasti niin sopivia, että niitä ehtii arjessa toteuttaa ja liikkeet jäävät paremmin mieleen, kun niitä tekee lyhyinä sarjoina. Näin tulee tehtyä esim. lasta nukuttaessa, kun joku liike muistuu mieleen. Liikkuvuusharjoitteet on ihan luksusta, niistä tulee niin hyvä olo!

Tämä kurssi on ollut niin iso henkireikä arjessani, että valitsen sen jopa ennemmin kuin kupin kahvia ja suklaata, ja se on muuten iso juttu :) :)"

 

"Odotin apua keskivartalon vahvistamiseen. Käytännössä kaikki vatsalihasliikkeet, jotka tiesin ennestään oli kieltolistalla, joten odotin monipuolisia harjoitteita ja niitä tosiaan tuli kurssin aikana ihanan paljon.

Halusin turvallisia harjoitteita palautumisen tueksi. Ennen kurssia en tiennyt, mistä lähteä liikkeelle ja millaiset harjoitteet edistävät palautumista. 

Parasta olivat lyhyet helposti toteutettavissa olevat videot ja näihin tosiaan löytyi aikaa, vaikka vauva ei päiväunia nukkunutkaan. Kurssi opetti myös kärsivällisyyttä ja lempeyttä omaa kehoa kohtaan. Normaalisti esimerkiksi 10min treeni ei ollut yhtään mitään, mutta nyt 10min treenillä sai hyvän olon ja onnistumisen tunteen."

 

"Parasta oli ammattitaitoiset ohjaajat, ja selkeät ohjeet. Pidin myös siitä että harjoitteet oli lyhyitä ja näin ollen helposti toteutettavissa.

Kaikista parasta oli kuitenkin se, että vaikka olen harrastanut liikuntaa jo melko monta vuotta, ja tehnyt erilaisia liikunta muotoja niin nyt vasta ihan oikeasti löysin syvät vatsalihakseni ja opin sen miten niiden aktivointi vaikuttaa ihan kaikissa liikkeissä!! Aion varmasti jatkaa harjoitteita ja vahvistaa syviä vatsalihaksia lisää :)"

 

LUE LISÄÄ KOKEMUKSIA

Jätä taaksesi vauva-arjen kipeyttämä keho
sekä nuutunut ja ryhditön olo!

 

Toimi nyt!

 

Maksu onnistuu turvallisesti luottokortilla, jolloin saat välittömästi pääsyn kurssialustalle ja pääset aloittamaan ensimmäisen osion parissa vaikka heti!

Luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan maksun jälkeen ja saat vahvistuksen sähköpostiisi. Pääset valmennusmateriaalin pariin heti tilattuasi kurssin. Kurssi on käytössäsi vuoden ajan ostopäivästä.

 

Jos haluat maksaa liikuntaedulla, katso alta ohjeet tai laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]  niin lähetämme lisäohjeita.

 

Jos haluat maksaa käyttämällä verkkopankkia, laita meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin lähetämme sinulle maksulinkin. maksamalla kurssin verkkopankin tilisiirtona, saat kurssitunnukset käyttöösi 1-2 arkipäivän viiveellä.

 

Olemme tukenasi kurssin aikana, jos sinulle tulee mieleen jotain kysyttävää!

 

Valmennusmateriaali on käytössäsi vuoden ajan ostohetkestä. Kurssin hinta on 149€.  Saat siis 12,40 eurolla kuukaudessa (eli yhden lounaan hinnalla!) äitiysfysioterapeuttien suunnitteleman kokonaisuuden, jonka avulla palaudut synnytyksestä paremmin!

 

LÄHDE MUKAAN

Sinuun itseesi panostaminen vie koko perheen hyvinvointia eteenpäin. Kun äiti voi hyvin, muukin perhe voi paremmin.

 

 

Synnytyksestä palautumista voi edistää ja olon pitää energisempänä oikein suhteutetun harjoittelun avulla. Treenit vievät sinulta vain muutaman minuutin päivästä.

Tällä kurssilla et pelkästään vahvista kehoa vaan panostat myös liikkuvuuden ja rentouden parantamiseen ja saat kehon jumeihin helpotusta!

Kun vahvistat kehoasi, pärjäät kivuttomampana ja energisempänä vauva-arjessa. Kun vielä säilytät rentouden tekemisessä, saat myös kaiken hyödyn harjoitteiden positiivisista vaikutuksista mielialaan ja jaksamiseen.

 

LÄHDE MUKAAN

Miksi valita tämä kurssi?

 

 • Harjoittele äitiysfysioterapeuttien kanssa lähtemättä kotoasi silloin, kun sinulle sopii

 • Harjoita lantionpohjan lihaksia ja vatsalihaksia järkevästi ja turvallisesti

 • Edistä palautumista nousujohteisella ja monipuolisella harjoitusohjelmalla

 • Eliminoi epävarmuus: meidän ohjauksessamme voit treenata huolehtimatta siitä, ovatko liikkeet varmasti turvallisia

 • Sano hyvästit kehon isoimmille kolotuksille

 • Saat lisäenergiaa arkeesi, kun pystyt upottamaan omat treenihetkesi helposti päivääsi 

 

✔️   Saat äitiysfysioterapeuttien laatiman ohjelman, joka huomioi kehon palautumisen kokonaisvaltaisesti. Voit luottaa meihin, eikä sinun tarvitse enää pelätä, tekeekö jokin liike hallaa palautumiselle.

✔️ Nousujohteisen ohjelman avulla harjoittelusi on samaan aikaan sekä turvallista että tuottaa tuloksia. Ohjeidemme avulla osaat itse valita sinulle sopivan tasoiset harjoitteet. 

✔️   Saat 24 erilaista treeniä, jotka vahvistavat lantionpohjan lihaksia, kehittävät keskivartalon lihaksia (erkauma huomioiden) sekä lisäävät liikkuvuutta. Sen lisäksi saat 30 muuta harjoitusta tai vinkkiä arkeen.

✔️   Voit valita itsellesi sopivan treeniohjelman kolmesta eri vaihtoehdosta. Voit siis treenata 5-25 minuuttia kerrallaan 3-5 kertaa viikossa. Ohjelman sisältö on eri kaikissa kahdeksassa kurssin osiossa.

✔️   Sinulle ei tule tietoähky. Uudet harjoitteet ja vinkit on ripoteltu arkeesi helposti omaksuttaviin ja sopivan lyhyisiin pätkiin. 

Sinulle aukeaa joka viikko uusi osio käyttöösi, mutta voit hyvin jäädä myös tekemään edellisiä harjoituksia, jotta rakennat kehon palautumiselle vahvan pohjan. Kurssin anti kantaa siis paljon pidemmälle kuin vain kahdeksan viikon päähän ja hyödyt siitä aktiivisesti osallistuvanakin useita kuukausia!

 

Kurkista kurssialustalle videolta!

Kurssin ostettuasi pääset kirjautumaan kurssialustalle selaimella tai voit ladata mobiililaitteellesi kätevän aplikaation!

 

LÄHDE MUKAAN

 

Valmennusmateriaali on käytössäsi vuoden ajan ostohetkestä. Kurssin hinta on 149€.  Saat siis 12,40 eurolla kuukaudessa (eli yhden lounaan hinnalla!) äitiysfysioterapeuttien suunnitteleman kokonaisuuden, jonka avulla palaudut synnytyksestä paremmin!

Olemme tukenasi kurssin aikana, jos sinulle tulee mieleen jotain kysyttävää!

Lähde mukaan tästä!

Maksu onnistuu turvallisesti pankki- ja luottokortilla, jolloin saat välittömästi pääsyn kurssialustalle ja pääset aloittamaan ensimmäisen osion parissa vaikka heti!

 

Luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan maksun jälkeen ja saat vahvistuksen sähköpostiisi. Pääset valmennusmateriaalin pariin heti tilattuasi kurssin. Kurssi on käytössäsi vuoden ajan ostopäivästä.

 

Voit myös halutessasi maksaa erilaisilla liikuntaeduilla! Meillä käyvät kaikki yleisimmät liikuntaedut, mm. Smartum, ePassi, Edenred ja EazyBreak. Tässä ohjeet liikuntaedulla maksamiseen:

 • Käy tekemässä maksu liikuntaedun omien sivujen tai sovelluksen kautta. Löydät meidät palveluntarjoajien valikosta nimellä ”Luhtavilla Oy” tai "Liikuntastudio Luhtavilla".
 • Toimita meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected] kuitti, tieto maksupäivästä TAI vahvistuskoodi maksusta.
 • Jos haluat maksaa osan vielä muulla tavalla, lähetämme sinulle loppuosasta maksulinkin. Maksutapoina ovat tilisiirto, maksukortit ja lompakkopalvelut.
 • Maksun kirjautumisen jälkeen lisäämme sinut manuaalisesti kurssialustalle. 

Voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin autamme sinua mielellämme kaikissa kysymyksissä.

 

Jos haluat maksaa verkkopankista tai lompakkopalvelulla, tilaa kurssi täältäMaksutapoina ovat tilisiirto, maksukortit ja lompakkopalvelut. Saat pääsyn kurssialustalle 1-2 arkipäivän viiveellä.