UUDISTETTU PALAUDU SYNNYTYKSESTÄ -VERKKOVALMENNUS

 

Palaudu synnytyksestä ja palaa turvallisesti aktiiviseen, energiseen arkeesi

 

(jopa paremmassa kunnossa kuin ennen synnytystä!)

Lähden mukaan valmennukseen!
 • 100 % turvallinen, tutkittuun tietoon perustuva ja kokeneiden äitiysfysioterapeuttien luoma valmennus toimivampaan kehoon ja onnellisempaan vauva-arkeen

 • Itseopiskeltava materiaali ja helposti arkeen sujahtavat täsmätreenit – pääset alkuun vain 15 min/viikossa!

 • 12 viikkoa ja 3 eritasoista harjoitusohjelmaa eri tilanteissa oleville äideille

”Tämä kurssi on ollut niin iso henkireikä arjessani, että valitsen sen jopa ennemmin kuin kupin kahvia ja suklaata, ja se on muuten iso juttu :) :)”

 

Etenemistahti oli hyvin suunniteltu. Tuli luottavainen olo. Videot oli tosi, tosi hyviä. Juuri sopiva tahti ja vire, ei turhaa lätinää :). Treenit on oikeasti niin sopivia, että niitä ehtii arjessa toteuttaa ja liikkeet jäävät paremmin mieleen, kun niitä tekee lyhyinä sarjoina. Näin tulee tehtyä esim. lasta nukuttaessa, kun joku liike muistuu mieleen. Liikkuvuusharjoitteet on ihan luksusta, niistä tulee niin hyvä olo! Tämä kurssi on ollut niin iso henkireikä arjessani, että valitsen sen jopa ennemmin kuin kupin kahvia ja suklaata, ja se on muuten iso juttu :) :)"

Hyvästi, yliajattelu ja epävarmuus!

Vaihda treenauspelot ja ristiriitaisen tiedon äärellä turhautuminen turvalliseen, nousujohteiseen treenaamiseen, jossa et junnaa paikoillasi tai toisaalta haukkaa liian isoa palaa kerralla.

Bye bye, selkäkivut ja nuutunut, ryhditön olo!

Onnistu keskivartalon järkevässä kuntouttamisessa ja huomaa, kuinka selkä särkee vähemmän, pissa lirahtaa harvemmin ja elämä hymyilee enemmän.

Tervetuloa vahvempi keho ja energinen sinä!

Nauti uudesta luottamuksesta omaan kehoosi. Palaa vanhojen harrastusten pariin, jaksa lapsiarjessa paremmin ja viihdy rakkaassa, toimivassa kehossasi – jopa paremmin kuin ennen synnytystä!

Hei, hiljattain synnyttänyt äiti! Turhauttaako sinuakin miettiä mitä, miten ja kuinka paljon uskallat treenata, jotta kehosi palautuisi synnytyksestä ja vahvistuisi turvallisesti?

 

Tuntuuko sinustakin siltä, että netissä on niin paljon neuvoja synnytyksestä palautumiseen, että luotettavan tiedon erottaminen on kuin kahlaisit polviasi myöten kakkavaipoissa? 

Ehkä olet huomannut myös, ettei omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle tunnu löytyvän arjesta aikaa tai jaksamista.

Samaan aikaan vasta pienen ihmeen maailmaan tuonut kehosi saattaa näyttää ja tuntua vieraalta. Saatat kaivata jo kipeästi tutulta näyttävää peilikuvaa ja haaveilla vanhoihin farkkuihin mahtumisesta.

Haikailet ehkä jo kohti ”vanhaa kehoa” ja entisiä mittoja – tai haaveilet jo palaavasi mahdollisimman pian tuttujen harrastuksien pariin.

Ulkonäön muutosten rinnalla tututkin arkiset asiat voivat tuntua vaikeilta. Selkä saattaa särkeä, virtsa karkaa aivastaessa ja seksikin sattuu.

Haluaisit ”tehdä asialle jotain”, mutta kun pyykkivuori kasvaa, unettomat yöt painavat ja selkää kolottaa, alkuun on vaikea päästä…

Eikä tilannetta ainakaan auta se, että netistä löytämäsi tieto on ristiriitaista, epämääräistä etkä ole varma, voiko siihen luottaa!

Me tiedämme, mistä puhut. Olemme vasta olleet samassa elämänvaiheessa itsekin…

Ja kaltaisiasi äitejä on PALJON!

(Itse asiassa niin paljon, että olemme auttaneet jo tuhansia samassa tilanteessa tuskailevia naisia niin vastaanotoillamme kuin etänä verkkovalmennuksien välityksellä!)

Siksi sinunkaan ei kannata jäädä ajatuksiesi kanssa yksin tai lannistua mahdottomalta tuntuvan tehtävän edessä.

Nimittäin:

Jo yllättävän pienillä teoilla voit saada aikaan yllättävän suuria muutoksia – kun vain osaat laittaa paukut sinne, missä niistä eniten hyötyä!

Kun alat vahvistaa kehoasi pienin, mutta tehokkain (ja turvallisin!) täsmäaskelin…

Ja kun alat kiinnittää huomiota vauva-arjen ergonomiaasi…

Ja kun oivallat, millä kaikilla keinoilla voit tukea optimaalista palautumistasi (jopa sellaisilla, joista sinulle ei ollut aavistustakaan, että ne edes liittyvät palautumiseen!)…

Alat jaksaa vauva-arjessa uudella tavalla - energisempänä, kivuttomampana ja vahvempana!

 

"Vertailin eri kursseja saamieni suositusten perusteella, tästä oli lämpimät suositukset. Halusin myös kurssin joka on ammattilaisten äitiysfyssareiden tekemä. Odotin selkeitä, ammattitaitoisia ohjeita kuinka lähteä vahvistamaan kehoa synnytyksen jälkeen. Vastasi paremmin kuin odotin!"

Palaudu synnytyksestä -valmennus

 

on helpoin tietämämme tapa päästä ryhdittömästä, voimattomasta olosta kohti toimivaa kehoa ja energisempää lapsiarkea (ilman pelkoa siitä, että treenaat väärin tai liian varhain)

 

Heiluta hyvästit:

 

😩 Ristiriitaisille ohjeille ja epämääräisille neuvoille, joiden antajasta tai turvallisuudesta et voi olla ihan varma

😩 Himmailulle, jossa et uskalla tehdä harjoituksia, koska pelkäät aiheuttavasi itsellesi jonkinlaista hallaa

😩 Liian kuormittavalle harjoittelulle, jolla saatat päätyä vain ojasta allikkoon

😩 Eri paikoista haalituille, yksittäisille harjoituksille, jotka kuormittavat kehoa yksipuolisesti, eivät sovi tilanteeseesi tai unohtuvat puhelimen uumeniin kaiken kiireen keskellä

😩 Nuutuneelle ololle ja voimattomalle keskivartalolle, jonka toiminta pettää nostaessa, aivastaessa tai treenatessa

😩 Jäykkyyksien, kivun ja kolotuksien edessä lannistumiselle – ja ”tämä nyt vain kuuluu asiaan” -ajatuksille! (Niiden ei tarvitse kuulua!)

Toivota tervetulleeksi:

 

🤩 Kokeneiden äitiysfysioterapian ammattilaisten suunnittelemat, 100 % luotettavat harjoitukset, joita uskallat tehdä turvallisesti ja vailla huolia siitä, että teet itsellesi hallaa

🤩 Kokonaisvaltainen, monipuolinen ja nousujohteinen harjoitusohjelma, joka huomioi synnytyksestä palautuvan kehosi kirjavat haasteet ja vauva-arjen kiireet (ja vahvistaa kehoasi pienin askelin!)

🤩 Vahva ja toimiva keskivartalo, joka kestää arkea (ja ryhdikäs olo, joka saa itsevarmuutesi taas uuteen nousuun!)

🤩 Kivuttomampi arki, jossa jaksat olla se tasapainoinen, läsnäoleva äiti, joka aina halusit olla

🤩 Pikaisempi paluu tuttuihin harrastuksiin, vanhoihin farkkuihin tai itsevarmempaan oloon omassa kehossasi – mikä ikinä tavoitteesi onkaan!

Saammeko esitellä – UUDISTETTU

 

Palaudu synnytyksestä
-verkkovalmennus

12 viikkoa kestävä verkkovalmennus, jossa vahvistat synnytyksestä palautuvaa kehoasi ja palaat takaisin aktiiviseen arkeesi - ilman pitkiä ja hankalia treenejä tai pelkoa siitä, että teet jotakin väärin

(sen sijaan, että mietit vielä kuukausienkin kuluttua, miten voisit muuttua takaisin vanhaksi, energiseksi itseksesi)

Näin valmennus toimii:

Valmennus etenee nousujohteisesti ja jakautuu 12:een viikon välein avautuvaan osioon


 

Nousujohteisen ohjelman avulla harjoittelusi on samaan aikaan sekä turvallista että tuottaa tuloksia. Ohjeillamme tiedät, milloin sinun jatkaa eteenpäin ja milloin jatkaa vielä edellisessä osiossa, jotta rakennat kehon palautumiselle vahvan pohjan. (Kurssin anti siis kantaa paljon pidemmälle kuin vain 12 viikon päähän ja hyödyt siitä aktiivisesti osallistuvanakin useita kuukausia!)

Saat 3 äitiysfysioterapeuttien laatimaa, testattua ja valmista treeniohjelmaa, joista valitset itsellesi sopivimman


 

Treeniohjelmista voit valita elämäntilanteeseesi sopivimman sen mukaan, kuinka paljon sinulla on aikaa ja halua tehdä harjoitteita. Voit treenata 5–20 minuuttia kerrallaan, 3-5 kertaa viikossa. Ohjelman sisältö vaihtuu joka osiossa, jotta et koskaan kyllästy samojen liikkeiden harjoitteluun. (Alussa vain 15 minuuttia viikossa riittää!)

Voit luottaa meihin, eikä sinun tarvitse enää pelätä, tekeekö jokin liike hallaa palautumiselle!

Jokaisessa osiossa saat 2–3 noin 5-20 min. pituista täsmätreenivideota


 

Valmennuksen jokaisessa osiossa saat 2-5 täsmätreenivideota: lantionpohjan lihasten harjoituksia, keskivartaloa vahvistavia harjoituksia ja liikkuvuusharjoituksia. Harjoitusten taso nousee vähitellen, kun edistyt harjoittelussa omalla tahdillasi.

Valmennuksessa pärjäät pitkälle ilman erityisiä välineitä tai kotoa löytyvien käyttöesineiden avulla (esim. tyynyt). Kun liikkeet valmennukset loppupuolella tehostuvat, hyödynnämme myös vastuskuminauhaa ja kahvakuulaa, joista jälkimmäisen voit korvata halutessasi kotoa löytyvällä painolla. Vastuskuminauhan hankintaa kannattaa harkita!

Tiedämme, että äitinä aikasi on usein kortilla, ja siksi viikoittaisten harjoitusten yhteenlaskettu kesto ei missään vaiheessa ylitä 1 tuntia viikossa (se on noin 1 % viikoittaisesta hereilläoloajastasi!)

 

Jokaisessa osiossa saat harjoitteiden lisäksi täsmätietoa, joka auttaa kohentamaan hyvinvointiasi monella tasolla


 

Näissä tietoiskuissa käsittelemme mm. seuraavia arkeesi vaikuttavia asioita, jotka viedään pienin teoin myös arkeesi:

 • Lantionpohjan lihasten tunnistaminen ja arviointi
 • Hengityksen merkitys kehon palautumisessa
 • Ryhdin ja arjen ergonomian vaikutus
 • Vatsalihasten erkauman tutkiminen ja kehityksen seuraaminen
 • Vaunulenkkeily ergonomisen ja tehokkaan liikkumisen näkökulmasta
 • Liikunnan aloittaminen ja mitä huomioida siinä
 • Ravinnon merkitys kudosten vahvistumiselle
 • Kokonaiskuormituksen huomioiminen
 • Rentoutuminen
 • Äiti-identiteetti ja siitä ajoittain irrottautuminen 
 • Sosiaalisten suhteiden merkitys
 • Seksi ja halut tai haluttomuus
 • Parisuhde vauva-arjen myllerryksessä
 • Liikunnan kuormituksen lisääminen ja paluu raskaamman harjoittelun pariin

Saat konkreettiset ammattilaisten ohjeet erilaisiin synnytyksen jälkeisiin haasteisiin, joista saatat kärsiä


 

Valmennuksen mukana fysioterapeuttiset ohjeet sekä sektio- että lantionpohjan arpien käsittelyyn ja omahoitoon. Lantionpohjan oireista kärsivät löytävät valmennuksesta myös ammattilaisten vinkit virtsankarkailun, paineen tunteen ja laskeuman helpottamiseen.

 

 

Näiden vaiheiden kautta etenet kohti energisempää arkea ja voimakasta kehoa 👇🏻

Vaihe 1: Syvä tuki kuntoon


 

Valmennuksen ensimmäisessä vaiheessa keskitymme syvien tukilihasten, eli lantionpohjan ja syvien vatsa- ja selkälihasten hallintaan. Harjoituksien (vahvistava harjoitus + liikkuvuusharjoitus) avulla luot vahvan, tukevan pohjan, jonka päälle kaikki muu harjoittelu rakentuu.

Valitset ensimmäisen harjoitusohjelmasi kevyimmästä kehittävimpään ja saat konkreettiset neuvot siihen, milloin on oikea aika edetä seuraavaan treeniosioon.

Ensimmäisessä vaiheessa treenien lisäksi mm.

 • Näin tunnistat lantionpohjan lihakset
 • Kuinka löydät optimaalisen hengityksen ja löydät rentoutta keskivartaloon (ja miksi vatsaa ei pitäisi jatkuvasti vetää sisään)
 • Kuinka voit helpottaa vatsan toimintaa, rakon tyhjentämistä ja muita vessa-asioita synnytyksen jälkeen
 • Millä toistuvilla tilanteilla on itse asiassa suurempi merkitys palautumisessasi kuin yksittäisillä treeneillä?
 • Vatsalihasten erkauma – mistä siinä on kyse ja miten voit kuntouttaa sen? (Ja millaisella testillä voit itse seurata sitä!)
 • Milloin ja miten aloitat liikunnan fiksusti kehon palautumista tukien
 • Näin voit tukea kudostesi vahvistumista ravinnon avulla

Vaihe 2: Hallintaa & voimaa!


 

Toisessa vaiheessa alamme kuormittaa myös pinnallisia lihaksia enemmän. Keskivartalo on niin paljon muutakin kuin suorat vatsalihakset, joista “sixpack” muodostuu. Tässä vaiheessa ei kannata alkaa rykimään vanhaan malliin linkkareita ja lankkupitoja. Tututkin liikkeet aloitetaan niiden kevyemmistä variaatiosta, jolloin hallinta on helpompaa ja harjoittelu siten myös kehittävämpää.

Treenien lisäksi löydät vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Näin opit huomaamaan kehosi jännityksiä aiempaa helpommin
 • Mitkä ovat kokonaiskuormituksesi 3 keskeisintä osaa?
 • Mitä muuta olet kuin äiti – ja mitä tehdä, jos seinät tuntuvat kaatuvan päälle?
 • Kuinka parisuhde voi paremmin vauva-arjen keskellä (ja suoraa puhetta seksistä – milloin sitä pitää haluta ja entä, jos ei haluta lainkaan?)
 • Milloin ja miten siirtyä raskaamman treenin pariin?
 • Näin testaat lantionpohjan lihasvoimaa, vastalihasten palautumista tai lantion ja alaraajojen voimaa ja hallintaa

Vaihe 3: Kohti rankempaa liikuntaa!


 

Kolmannessa vaiheessa voit alkaa palata raskaamman liikunnan pariin hallitusti. Kun keskivartalon hallinta alkaa olla hyvällä mallilla, lähestyt omaa tavoitettasi nousujohteisesti ja kasvatat vastusta viikko viikolta lisää.

❌ Ei rykivää rääkkiä tai huonolla tekniikalla hosumista

❌ Ei kyllästymiseen saakka kevyitä harjoitteita, jotka eivät enää kehitä

✔️ Sen sijaan järkevää ja monipuolista treeniä, jonka kautta pääset siirtymään turvallisesti raskaampaan treeniin (jotta tekniikka ei karkaa ja harjoittelu kohdistuu sinne, minne toivommekin sen kohdistuvan!)

Treenien lisäksi löydät vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Kaasua vai jarrua? Näin tasapainotat treenejä riittävällä palautumisajalla
 • Mikä avuksi, jos virtsa karkaa liikkuessa (ja miten oikeaoppinen hengitys liittyy siihenkin)
 • Voiko itsensä rikkoa treenaamalla? (ja 9 helppoa ja loogista vinkkiä, miten vältät sen)
 • Paluu juoksuharrastuksen pariin – tai uuden juoksuharrastuksen aloittaminen (5 vinkkiä kehon valmisteluun juoksua varten)

 

 

Haluan mukaan valmennukseen!

”Ennen kurssia en tiennyt, mistä lähteä liikkeelle ja millaiset harjoitteet edistävät palautumista”

 

"Odotin apua keskivartalon vahvistamiseen. Käytännössä kaikki vatsalihasliikkeet, jotka tiesin ennestään oli kieltolistalla, joten odotin monipuolisia harjoitteita ja niitä tosiaan tuli kurssin aikana ihanan paljon.

Halusin turvallisia harjoitteita palautumisen tueksi. Ennen kurssia en tiennyt, mistä lähteä liikkeelle ja millaiset harjoitteet edistävät palautumista. 

Parasta olivat lyhyet helposti toteutettavissa olevat videot ja näihin tosiaan löytyi aikaa, vaikka vauva ei päiväunia nukkunutkaan. Kurssi opetti myös kärsivällisyyttä ja lempeyttä omaa kehoa kohtaan. Normaalisti esimerkiksi 10min treeni ei ollut yhtään mitään, mutta nyt 10min treenillä sai hyvän olon ja onnistumisen tunteen."

Tässä valmennuksessa et jää jumiin verkkokurssikierteeseen!

 

Palaudu synnytyksestä -valmennus on täysin erilainen kuin monet muut netissä myytävät valmennukset.

Tämän ohjelman takana ovat synnytyksestä palautumisen ja keskivartalon vahvistamisen ammattilaiset: äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutit, joilla on vankka kokemus paitsi äitiysliikuntaryhmien ohjaamisesta, osaamista myös seksuaalineuvonnasta, ravintoneuvonnasta ja hyvinvointivalmentamisesta. Valmennuksen kokoamisessa on ollut mukana myös gynekologi ja psykoterapeutti!

Tämä valmennus opettaa sinulle myös perusperiaatteet, miten voit edetä harjoittelussa valmennuksen jälkeenkin. Et jää "verkkokurssikierteeseen", vaan pystyt luottamaan kehoosi ja harjoittelemaan pian samalla intensiteetillä kuin ennen synnytystä (ja jopa paremmassa kunnossa kuin silloin!)

 

Anna valmennuksellemme 1 % viikoittaisesta hereilläoloajastasi – ja valmennus antaa sinulle kaiken tämän:

 

 • Sinun ei tarvitse miettiä, mitä voit tehdä ja milloin. Palaudu synnytyksestä -valmennus ottaa sinua kädestä kiinni ja näyttää sinulle lempeän, mutta tuloksia tuovan tien vahvempaan kehoon ja jaksavampaan lapsiarkeen. (Pääset alkuun van 15 minuutilla/viikko!)

 

 • Sinun ei tarvitse yrittää löytää tuntitolkulla aikaa treenaamiselle. Treenit ovat lyhyitä (5-20 min) ja arkeen helposti sujahtavia, mutta silti tehokkaita ja nousujohteisia. Maksimaalinen hyöty minimaalisimmalla mahdollisella vaivalla!

 

 • Kehosi vahvistuu kokonaisvaltaisesti, sillä synnytyksestä palautuminen on muutakin kuin lantionpohjan lihasten supistelua ja vatsalihasliikkeitä.

 

 • Voit vahvistaa kehoasi synnytyksen jälkeen turvallisesti, jotta pääset mahdollisimman pian palaamaan takaisin rakkaiden harrastustesi pariin – jopa paremmassa kunnossa kuin aikaisemmin!

 

 • Ennaltaehkäiset kiputiloja ja kireyksiä, joita staattisessa vauva-arjessa helposti syntyy. Saat lisää liikkuvuutta ja rentoutta kehoosi – ja kivuttomampia, onnellisempia päiviä arkeesi!

 

Yksi äiti kaipaa vanhan harrastuksen pariin,
toinen haluaa olla aktiivinen äiti taaperoarjessa ja
kolmannen keho kaipaa voimaa työssä jaksamiseen.

 

Oli tavoitteesi mikä tahansa, me tarjoamme sinulle ammattilaisten suunnittelemat harjoitusohjelmat ja näytämme, miten pääset perille.

 

Kun tulet mukaan Palaudu synnytyksestä -verkkovalmennukseen, tällaisia tuloksia voit odottaa:

 

 


”Vaikka olen harrastanut liikuntaa jo monta vuotta, nyt vasta oikeasti löysin syvät vatsalihakseni ja opin miten niiden aktivointi vaikuttaa!”

 

Parasta oli ammattitaitoiset ohjaajat, ja selkeät ohjeet. Pidin myös siitä että harjoitteet oli lyhyitä ja näin ollen helposti toteutettavissa. Kaikista parasta oli kuitenkin se, että vaikka olen harrastanut liikuntaa jo melko monta vuotta, ja tehnyt erilaisia liikunta muotoja niin nyt vasta ihan oikeasti löysin syvät vatsalihakseni ja opin sen miten niiden aktivointi vaikuttaa ihan kaikissa liikkeissä!! Aion varmasti jatkaa harjoitteita ja vahvistaa syviä vatsalihaksia lisää :)"

 

 


”Kaipasin uskallusta edetä vaativampiin juttuihin ja tätä todella sain!”

 

Kaipasin vinkkejä ja opastusta haastavampiin liikkeisiin ja uskallusta edetä vaativampiin juttuihin. Tätä todella sain ja oli mahtavaa, miten monipuolisia treenejä oli ja taso nousi joka viikko.

Selkeät videot, jotka oli riittävän lyhyitä, että ehti tehdä vauvan kera. Asiantuntevat valmentajat, jotka olivat tsemppaavia ja hymyileviä. Treenien haastavuus oli hyvä, jopa yllättävän tehokasta!” - Jenni

 

 


”Liikkuvuusvideot ja palautumisen korostaminen tekivät ainakin tälle suoristuskeskeiselle äidille todella hyvää”

 

Odotin treeneiltä tuntuvia, mutta turvallisia harjoituksia ja niitä sain. Kävin esikoiseni jälkeen varsin laadukkaassa synnytyksen jälkeisessä ohjatussa liikunnassa ja sain silti kurssilta paljon uutta.

Parasta kurssissa:

 • lempeä ”tee mitä pystyt” -asenne
 • reipas kannustaminen kokeilemaan
 • liikkeet oli skaalattu riittävän laajasti. Oli tosi helppoja variaatioita sekä itselleni aivan liian raskaita. Oli helppo kokeilla rankempaa versiota ja vaihtaa takaisin helpompaan.
 • liikkeiden läpikäynti oli selkeää ja opetus laadukasta
 • liikkuvuusvideot ja palautumisen korostaminen tekivät ainakin tälle suoristuskeskeiselle äidille todella hyvää”

- Hilkka

Lähden mukaan valmennukseen!

 

Tämä valmennus sopii sinulle täydellisesti, jos…

 

✔️ Olet hiljattain synnyttänyt (tai pian synnyttävä) äiti, ja haluat palautua synnytyksestä turvallisesti ja tehokkaasti – ja jaksaa paremmin arjessasi

 

✔️ Haluat aloittaa liikkumisen turvallisesti, ja olet lopen kyllästynyt ristiriitaisiin tai epämääräisiin ohjeisiin, joita netti on tulvillaan ja joiden luotettavuudesta et koskaan voi olla varma

 

✔️ Haluat aloittaa harjoittelun kokeneiden äitiysfysioterapeuttien ja äitiysliikunnan ammattilaisten ohjauksessa ja ilman pelkoa siitä, että teet jotain väärin tai aiheutat kehollesi harjoittelulla hallaa

 

✔️ Synnytyksestäsi on kulunut jo tovi aikaa ja haluat vahvistaa kehoasi nousujohteisesti ja kehoasi rikkomatta. Haluat palata mahdollisimman pian raskaampien treenien pariin, mutta tehdä sen turvallisesti.

 

✔️ Haluat treenata lantionpohjan ja koko keskivartalon syvät lihakset vahvoiksi ja toimiviksi (ja kenties samalla päästä eroon esim. virtsankarkailusta)

 

✔️ Etsit kehittävää harjoitusohjelmaa, jolla todella saavutat tuloksia – mutta kuitenkin treeneillä, jotka mahtuvat vauva-arkeen ja ovat toteutettavissa nopeasti helposti

 

✔️ Haluat monipuolisen ohjelman, jossa huomioidaan hyvinvointisi ja arkesi kokonaisvaltaisesti (jopa sellaisilla asioilla, joita et osannut etukäteen edes ajatella!)

Jätä taaksesi vauva-arjen kipeyttämä keho ja nuutunut olo, ja toivota tervetulleeksi kivuttomampi keho ja onnellisempi lapsiarki!

Kyllä, kiitos! Haluan mukaan!

 

Pelkkä vaunulenkkeily ja lantionpohjan lihasten harjoittelu ei auta keskivartaloa vahvistumaan tarpeeksi, jotta pääsisit palaamaan raskaampaan liikuntaan ja jaksaisit kivuttomana ja energisenä vauhdikkaassa taaperoarjessa

Alkuvaiheen kevyiden, pohjaa luovien harjoitteiden ja raskaamman liikunnan välissä tarvitaan vaihe, jossa haastetta lisätään nousujohteisesti. Se luo tukevan pohjan, jotta et telo itseäsi, kipeytä kehoa treenillä tai heikennä hyvin alkanutta palautumista synnytyksen jälkeen. Tässä valmennuksessa käyt turvallisesti läpi koko polun kanssamme – omassa tahdissasi ja omilla tavoitteillasi.

Monipuolisuus, monipuolisuus ja monipuolisuus!

 

Tässä valmennuksessa autamme sinua vahvistamaan vatsalihaksia ja koko keskivartaloa. Etenet harjoittelussa nousujohteisesti kohti omaa tavoitetasoasi. Teet pohjatyöt syvien lihasten herättelemiseen ja etenet sitten voimakkaamman harjoittelun pariin. Se vaatii monipuolista ja vaihtelevaa kuormitusta keskivartalolle. Me varmistamme, että saat riittävän kattavasti erilaisia harjoituksia vahvan keskivartalon rakentamiseen.

Liikunta-alan ja fysioterapian parhaat puolet yhdistettynä

 

Liikunta-alan ammattilainen osaa tehdä motivoivia ja superinnostavia treenejä, ja äitiysfysioterapeutti ymmärtää kokonaisuuden päälle paremmin kuin perus-pt. Tämän kurssin valmentajissa yhdistyvät molemmat puolet!

Voit luottaa siihen, että valmennuksen sisältö pohjautuu tutkittuun tietoon, käytännön asiakastyössä kertyneeseen kokemukseen ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Saat parhaat mahdolliset ohjeet synnytyksestä palautumiseen ja keskivartalon vahvistamiseen.

Opit skaalaamaan harjoitteita itse

 

Kurssin aikana saat valmiin treeniohjelman, mutta samalla opetamme sinut tunnistamaan itse, minkä tasoisiin harjoitteisiin olet valmis. Opit varioimaan tuttuja harjoitteita oman kuntotason mukaan. Saat eri tasoiset harjoitevariaatiot käyttöösi ja tiedät, miten edetä seuraavaksi. Meidän tehtävänämme on antaa sinulle kaikki tarvittavat eväät jatkoa varten ja tehdä itsemme tarpeettomiksi!

Treenejä, jotka tulee tehtyä!

 

Kurssin harjoitteet ovat "täsmäharjoitteita" eli käytät treeniin löytyvän lyhyen ajan mahdollisimman hyödyllisesti ja tehokkaasti. Harjoitukset on suunniteltu tehokkaiksi, jolloin niihin ei mene kauaa aikaa eikä niihin tarttuminen ole vaikeaa vauhdikkaassa lapsiarjessa. Lyhyiden treenien ansiosta, sinun on mahdollista harjoitella riittävän usein, riittävällä kuormituksella ja riittävän monipuolisesti. Näin saat tuloksia ja keskivartalosi vahvistuu pienelläkin ponnistuksella!

Treenaa omalla tahdillasi – silloin kun parhaiten ehdit

 

Voit edetä kurssilla omaan tahtiisi riippuen siitä, kuinka paljon pystyt ja haluat harjoitella. Annamme sinulle selkeät ohjeet siihen mitä, miten ja minkä verran treenaat, jotta saavutat vahvan ja kestävän keskivartalon. Joskus elämä kuitenkin heittelee ja harjoitteluun tulee ei-toivottuja taukoja. Se on elämää! Kurssi on käytettävissäsi vuoden ajan ostohetkestä, joten voit aina palata siihen mihin jäit ja jatkaa matkaa.  

 

Kuvittele, kuinka seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana…

 

✔️ Voit treenata turvallisesti missä ja milloin vain, ja aina kuin sinulla on muutama minuutti aikaa – valmennus kulkee näppärästi puhelimessa mukanasi, minne menetkin!

✔️ Huomaat, kuinka keskivartalo alkaa taas tuntua vahvemmalta ja arkiset askareet vaivattomammilta (eikä selkäkään enää jomota jatkuvasti!)

✔️ Kun katsot peiliin, näet taas sen ryhdikkäämmän, energisen itsesi, joka jaksaa arkea paremmin ja kantaa itsensä itsevarmemmin

✔️ Vietät taas aikaa vanhojen, rakkaiden harrastustesi parissa – jopa entistä paremmassa kunnossa ja ilman pelkoa siitä, että kroppa ei kestä

✔️ Hymy on useammin herkässä ja elämä maistuu makeammalta, kun nuutunut olo on poissa (ja koko perhe huomaa eron!)

Lähden mukaan ammattilaisten valmennukseen!

Tapaa valmentajasi Tuuli ja Annakaisa

Tuuli ja Annakaisa tässä moi!

Olemme äitiysfysioterapeuttikaksikko, joiden luokse äidit tulevat, kun keskivartalo kaipaa vahvistusta, erkauma kuntoutusta tai raskauden muovaama keho kivuttomuutta.

Olemme molemmat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapian ammattilaisia ja äitiysliikunnan valmentajia - sekä pienten lasten äitejä, jotka ovat vasta eläneet saman elämänvaiheen, jossa sinä olet nyt.

Tiedämme täsmälleen, kuinka vaikeaa on löytää aikaa ja motivaatiota oman kehon vahvistamiseen jatkuvan vaipparallin, sylittelyn, syöttämisen ja huonosti nukuttujen öiden keskellä. 

Meillä on hyvässä muistissa vauva-arjen realismi, harjoittelun kompastuskivet sekä aito ilo oman kehon vahvistumisesta sopivalla harjoittelulla.

Olemme nähneet yksityisvastaanotoillamme ja verkkokursseillamme jo satojen, jopa tuhansien asiakkaiden kanssa, millainen harjoittelu on realistista ja motivoivaa toteuttaa myös vauva-arjen keskellä.

Kun et vaadi itseltä liikoja heti alkuun ja aloitat harjoittelun ohjelmoidusti, turvallisesti ja tehokkaasti, saatat yllättyä, kuinka iso vaikutus pienillä muutoksilla on oman kehon vahvistumisessa – ja sen myötä koko arjessasi!

Siksi loimme tämän kurssin, jolla haluamme auttaa sinua, pienen lapsen äiti, uuden arjen keskellä voimaan paremmin, saamaan tukea ja ohjausta liikkumisen aloittamiseen sekä löytämään lempeyttä omaa kehoa kohtaan. 

 Eikä harjoittelu itsessään suinkaan ole päämäärä. Se on väline, jonka avulla

 • jaksaminen vauhdikkaassa lapsiarjessa paranee
 • voimakkaampien liikuntaharrastuksiin paluu tai uusien lajien aloittaminen mahdollistuu
 • olo on vahvempi ja keho toimivampi.

Lähde tälle matkalle kanssamme – se saattaa olla elämäsi paras päätös!

 

Tuuli Luhtalampi & Annakaisa Hinkkanen

Kun ostat tämän verkkovalmennuksen,
saat kaiken tämän:

 

✔️ Saat äitiysfysioterapeuttien laatiman treeniohjelman, eikä sinun tarvitse enää miettiä, mitä teet ja koska tai pelätä, tekeekö jokin liike hallaa palautumiselle. Voit valita oman ohjelmasi kolmesta vaihtoehdosta omien tavoitteidesi ja jaksamisesi mukaan.

✔️ Nousujohteisen 12 viikkoa kestävän ohjelman avulla harjoittelusi tuottaa tuloksia ja osaat itse valita sinulle sopivan tasoiset harjoitteet. 

✔️ Saat koko joukon monipuolisia treenivideoita, joiden tahdissa vahvistat lantionpohjan lihaksia, kehität keskivartalon lihaksia (erkauma huomioiden) ja lisäät liikkuvuutta. 

✔️ Saat kattavan työkalupakin apua täsmähaasteisiisi ilman tietoähkyä. Uudet harjoitteet ja vinkit on ripoteltu arkeesi helposti omaksuttaviin ja sopivan lyhyisiin pätkiin. 

Starttaa nyt kanssamme kohti kivuttompaa kehoa, vanhoja harrastuksia ja energisempää lapsiarkea

 

Tähän kurssiin on tiivistetty kaikki ammattitaitomme ja uusin, nykyaikainen tieto, jota tarvitset synnytyksestä palautumiseen ja kehosi vahvistamiseen turvallisesti.

 

Valmennuksen hinta on 299€, jolla saat kaikki valmennusmateriaalit käyttöösi 12 kk ajaksi (alkaen ostohetkestä).

 

Vain parilla kympillä kuukaudessa saat äitiysfysioterapeuttien suunnitteleman 12 osaisen kokonaisuuden, jonka avulla keho alkaa vahvistua ja elämä hymyillä enemmän – ja jota voit hyödyntää koko vuoden ajan palautumisesi tukena omassa tahdissasi!

 

Haluan tämän ammattilaisten luoman valmennuksen!

Mukaan pääset näin:

 

Paina mitä tahansa tällä sivulla esiintyvää punaista nappia, josta pääset verkkovalmennuksen kassalle.

Kassalla maksu onnistuu turvallisesti maksukortilla. Korttitietosi eivät tallennu mihinkään, ja maksunvälittäjän toimii kansainvälisesti käytetty, turvallinen Stripe.

Kun maksat kortilla, luot samassa yhteydessä itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, ja saat välittömästi pääsyn kurssialustalle. Saat ostoksestasi pian vahvistuksen myös suoraa sähköpostiisi. Kurssi on käytössäsi vuoden ajan ostopäivästä.

Jos haluat maksaa liikuntaedulla, katso ohjeet Usein kysytyt kysymykset-osiosta alla tai laita sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua mielellämme.

Jos haluat maksaa käyttämällä verkkopankkia, laita meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin lähetämme sinulle maksulinkin. Kun maksat kurssin verkkopankin tilisiirtona, saat kurssitunnukset käyttöösi 1-2 arkipäivän viiveellä.

Valmentajat ja asiantuntijat tämän valmennuksen takana

 

Valmennuksemme on 100 % luotettava, koulutettujen ja kokeneiden asiantuntijoiden luoma kokonaisuus. Voit luottaa meihin ja olla varma, että kaikki saamasi ohjeet ja treenit ovat turvallisia ja perustuvat sekä moderniin, tutkittuun tietoon että pitkään kokemukseen käytännön asiakastyössä!

 

Tuuli Luhtalampi

 Tuuli on koulutukseltaan äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, imetysohjaaja, ryhmäliikunnan ohjaaja, ravinto-ohjaaja sekä hyvinvointivalmentaja. Yrittäjänä Tuuli on toiminut 10 vuotta ja hänen luomuksensa Liikuntastudio Luhtavilla sekä FysioLuhtavilla pitävät huolen siitä, että sammaloitumaan ei ehdi!  

Tuulille on tärkeää auttaa naisia voimaan hyvin ja olla heidän tukenaan niin pissan lirahtaessa, vauvamahan haastaessa ryhtiä kuin kehon hakiessa uomaansa synnytyksen jälkeen.

Annakaisa Hinkkanen

 Annakaisa on äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, joka ohjaa äitiysliikuntaryhmiä, valmentaa raskaana olevia ja synnyttäneitä naisia, ja ohjaa useita onlinekursseja, workshoppeja ja koulutuksia samassa aihepiirissä.

Annakaisa tekee vastaanottotyötä fysioterapeuttina ja toimii myös seksuaalineuvojana. Hän on kouluttautunut aiheensa ympärillä vahvasti vuosien varrella ja rakastaa jakaa osaamistaan naisille, jotta he oppivat tuntemaan oman kehonsa paremmin ja löytävät keinot oman hyvinvoinnin kehittämiseen ja energian arkeensa!

Katri Montonen

Katri on naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, joka on tehnyt töitä gynekologian parissa jo 10 vuotta. Tällä hetkellä Katri tekee osa-aikaisesti sairaalatyötä ja pitää yksityisvastaanottoa Tampereen alueella. Sairaalassa hän työskentelee laaja-alaisesti synnytysten, raskauden ajan pulmien sekä gynekologisten ongelmien parissa. Yksityisvastaanotolla Katria voi lähestyä kaikenlaisissa naisten terveyteen, raskauteen, lisääntymiseen ja seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa. Katrin käsialaa valmennuksessa ovat lantionpohjaan liittyvät gynekologin vinkkiosiot.

Iida Luhanko

Iida on koulutukseltaan perhe- ja paripsykoterapeutti. Hän on työskennellyt lasten, nuorten, aikuisten sekä parien, perheiden ja verkostojen parissa jo useamman vuoden ajan. Iida on pohjakoulutukseltaan. sairaanhoitaja sekä terveydenhoitaja. Hän on myös seksuaalineuvoja ja joogaohjaaja ja opiskelee parhaillaan yksilöpsykoterapeutiksi.

Iidan käsialaa valmennuksessa ovat parisuhteeseen ja kehonkuvaan liittyvät osiot.

 

Usein kysyttyä valmennuksesta: 

 

Lähde mukaan kohti vahvempaa kehoa ja onnellisempaa lapsiarkea!

Tähän kurssiin on tiivistetty kaikki ammattitaitomme ja uusin, nykyaikainen tieto, jota tarvitset synnytyksestä palautumiseen ja kehosi vahvistamiseen turvallisesti!

 

Valmennuksen hinta on 299€, jolla saat kaikki valmennusmateriaalit käyttöösi 12 kk ajaksi (alkaen ostohetkestä).

 

Vain parilla kympillä kuukaudessa saat siis äitiysfysioterapeuttien suunnitteleman 12 osion mittaisen kokonaisuuden, jonka avulla keho alkaa vahvistua ja elämä hymyillä enemmän – ja jota voit hyödyntää koko vuoden ajan palautumisesi tukena omassa tahdissasi!

Lähden mukaan valmennukseen!

 

Ohjeet eri maksutavoilla maksamiseen


 

Paina mitä tahansa tällä sivulla esiintyvää punaista nappia, josta pääset verkkovalmennuksen kassalle.

Kassalla maksu onnistuu turvallisesti maksukortilla. Korttitietosi eivät tallennu mihinkään, ja maksunvälittäjän toimii kansainvälisesti käytetty, turvallinen Stripe.

Kun maksat kortilla, luot samassa yhteydessä itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, ja saat välittömästi pääsyn kurssialustalle. Saat ostoksestasi pian vahvistuksen myös suoraa sähköpostiisi. Kurssi on käytössäsi vuoden ajan ostopäivästä.

Jos haluat maksaa liikuntaedulla, katso ohjeet Usein kysytyt kysymykset-osiosta alla tai laita sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua mielellämme.

Jos haluat maksaa käyttämällä verkkopankkia, laita meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin lähetämme sinulle maksulinkin. Kun maksat kurssin verkkopankin tilisiirtona, saat kurssitunnukset käyttöösi 1-2 arkipäivän viiveellä.

Kun äiti voi hyvin, koko perhe voi paremmin.

 

Synnytyksestä palautumista voi edistää ja olon pitää energisempänä oikein suhteutetun harjoittelun avulla – eikä treenien tarvitse viedä sinulta kuin muutama minuutti päivässä!

 

Kun lähdet mukaan nyt, et pelkästään vahvista kehoa, vaan lisäät myös kehosi liikkuvuutta ja rentoutta, jolloin saat helpotuksen myös kehon jumeihin ja kolotuksiin.

 

Kun vahvistat kehoasi, jaksat kivuttomampana ja energisempänä vauva-arjessa.

 

Kun säilytät rentouden tekemisessä, saat myös kaiken hyödyn harjoitteiden positiivisista vaikutuksista mielialaan ja jaksamiseen.

 

Ja kun äiti voi hyvin, vaikutukset säteilevät koko perheeseen.

 

Onnellisempi vauva-arkesi on yhden klikkauksen päässä.

 

Nähdään kurssilla!

Lähden mukaan valmennukseen!