MY MAMA MOVEMENT – PREMIUM-VALMENNUS

 

Paikka, jossa vastasynnyttäneiden äitien riittämättömyyden tunteet vaihtuvat vahvempaan kehoon ja onnellisempaan vauva-arkeen

 

(ilman, että vähennät vauvalle antamaasi huomiota tai kadotat itsesi äitiyden alle)

VARAA AIKA KARTOITUSPUHELUUN

Elinvoimaisempi äiti

Vaihda riittämättömyyden tunne ja omien tarpeidesi lykkääminen elinvoimaisempaan äitiyteen, jossa sinun ei tarvitse mustavalkoisesti valita oman ja vauvasi hyvinvoinnin väliltä. (Voit saada ne molemmat!)

Toimivampi keho

Kulje itsesyytöksistä ja epävarmuuksista kohti vahvaa ja toimivaa kehoa, jossa tunnet olosi energiseksi ja itsevarmaksi – ja jolla pysyt lasten perässä ilman kipuja, jumeja ja särkyjä.

Irti suorittamisesta

Ala surffata alati muuttuvan vauva-arjen aalloilla sen sijaan, että yrität hampaat irvessä puskea aaltojen läpi. Jaksat olla iloinen ja johdonmukainen, hassutella ja hullutella lasten kanssa – ja olla taas enemmän oma itsesi!

”Oon löytänyt itseäni takaisin ja jaksan liikkua, hassutella lasten kanssa, nautin hetkistä, osaan ottaa omaa aikaa”

 

”Maaliskuussa - - - tunsin, että olin todella pohjalla ja en tiennyt yhtään miten päästä sieltä pois. - - - Nyt elokuussa voin kyllä sanoa, että tein maaliskuussa elämäni parhaimman päätöksen.❤️ Oon löytänyt itseäni takasin, jaksan liikkua kun siltä tuntuu, hassuttelen lasten kanssa, nautin hetkistä, en muserru jokaisesta huonosta hetkestä, osaan ottaa omaa aikaa. Oon itsevarmempi omissa asioissa ja lasten asioissa. Matka on vielä pitkä, mutta paljon on tapahtunut. Nyt mulla on palasia paikoilla millä lähteä rakentamaan hiljalleen enemmän. Olen todella kiitollinen teille, etenkin sinulle Tuuli ❤️ Sinä uskoit minuun, minä en, mutta olen alkanut uskoa.”

- Saana

Tietenkin haluaisit olla se hyvinvoiva, energinen äiti, jolla on hyvä olla kehossaan ja joka jaksaa olla läsnä vauvalle, muille lapsille ja perheelle.

 

Siinä on vain yksi ISO ongelma:

Aika ei tahdo riittää kaikkeen.

Eikä riitä energiakaan. (Kaikki ne valvotut yöt, we know!)

Huonosti nukuttujen öiden keskellä vauva-arki tuntuu yksinkertaisesti liian kuormittavalta, että ehtisit huolehtia sekä vauvasta että itsestäsi – ainakaan sillä tarmolla, jolla toivot.

Sinä haluaisit tehdä asiat hyvin.

Haluat hoitaa vauvan ongelmia, tulkita vauvan viestejä, keksiä vauvalle virikkeitä.  Haluat olla hyvä äiti, hyvä puoliso, läsnä muille lapsille.

Haluat vahvistaa synnytyksestä palautuvaa kehoasi, jumpata sieltä ja treenata tuolta, mutta…

Itsestä huolehtiminen jää AINA arjen jalkoihin!

Saatoit jo ostaa treeniverkkokurssin synnytyksestä palautumiseen, mutta hyvistä aikeista huolimatta homma jäi kesken, koska kaikki aika tuntui valuvan sormiesi läpi vauvavuoden kiireisiin. 

Et saanut aikaiseksi, homma unohtui tai siirtyi aina seuraavaan viikkoon – ja sinä tunsit epäonnistuneesi.

Selkeiden steppien puutteessa etsit apua pissan lirahtamiseen yhdestä paikasta, arven hoitamiseen toisesta, erkauman treenaamiseen kolmannesta. Kun kokonaisuus on sekaisin, kaikkeen on vaikea tarttua.   

Ja vaikka kuinka tallennat somesta hyvinvointivinkkejä puhelimen kameran rullaan, sinne ne unohtuvat.  (Se ei ole sinun syysi!)

Ehkä haluaisit jo päästä palaamaan juoksuharrastuksen pariin, mutta et tiedä, miten ehtisit, kun lapsia on paljon etkä voi (etkä haluakaan!) vähentää heille antamaasi huomiota. (Sitä paitsi koska juoksun uskaltaa edes aloittaa?)

Saatat junnata samoissa harjoitteissa, suorittaa äitiyttä hampaat irvessä ja puskea arkea pakolla.

Eikä asiaa ainakaan auta se, että oma kroppa tuntuu vieraalta tai sen muutoksia on niin vaikea hyväksyä, että mieluummin peität itsesi väljiin vaatteisiin – taas yksi rasti lisää, joka vain lisää epäonnistumisen tunnetta…

Ja silti:

Riippumatta siitä, kuinka paljon googlaat tai kuinka paljon käytät eri ammattilaisia – lopputulos on se, että saat yksittäisiä neuvoja yksittäisiin asioihin, jolloin kaikki tuntuu työläältä ja sekavalta – ja sinä päädyt tuntemaan riittämättömyyttä, kun et saa niistä kunnolla kiinni.  

Ja mitä pidempään lykkäät omasta hyvinvoinnistasi huolehtimista, sitä kuluttavammalta arki tuntuu.

Tunnet hukkuvasi vauva-arjen alle.

 

Usko pois, me tiedämme, mistä puhut. Olemme ihan vasta olleet samassa tilanteessa itsekin.

Mutta uskotko, kun sanomme, että…

 

Suurin este onnistumiselle on usein se, että et ole tottunut laittamaan itseäsi etusijalle

Se on vauvan kanssa 100 % luonnollista. Mutta samaan aikaan - jotta voisit olla paras mahdollinen äiti lapsellesi, sinunkin pitää voida hyvin.

Kun vauvasi elämän tärkein henkilö – sinä – voit hyvin, jaksat olla se energinen, läsnäoleva äiti, joka haluatkin olla…

Ja vauvavuodesta voi tulla upea kokemus (jota muistelet jälkikäteen iloisena ja onnellisena aikana!)

Sinun ei kuitenkaan tarvitse valita mustavalkoisesti itsestäsi ja vauvastasi huolehtimisen välillä.

Voit saada ne molemmat.

Tarvitset siihen vain hieman vetoapua ja oikeita työkaluja – ja siksi me olemme täällä.

 

”Tämä valmennus muutti suorittamisen elämässäni, ja se on aika iso asia”

 

”Olen kiitollinen aktiivisuudestani ja sitoutumisestani, jotka eivät olisi olleet mahdollisia ilman teitä ihania valmentajia! Muistan, kun Tuuli jossain valmennuksen alkuvaiheessa ehkä puhelussa sanoi, että tämä valmennus muuttaa suorittamisen elämässäni lopullisesti ja sitä kieltämättä suuresti epäilin siinä vaiheessa, hahaa :D MUTTA oikeassa olit ja se on aika iso asia. - - - Valmennus kannatteli erittäin vaikean tai ainakin kuormittavan elämäntilanteen aikana ja koin, että kyllä tästäkin selvitään. Sain voimia huomioida itseni ja pitää itsestäni huolta henkisesti ja fyysisesti. Valmennus muistutti lempeydellään siitä, että elämä ei ole sinnittelyä eikä kaikkea tarvitse suorittaa ja jaksaa itse.

- Päivi

My Mama Movement
-valmennuksessa

 

sanot lopullisesti hyvästit suorittamiselle ja riittämättömyyden tunteelle – ja alat luoda uutta, elinvoimaisempaa vauva-arkea

 

Ei enää...

 

😩 Turhautumista, koska et ehdi treenata, palautua ja huolehtia itsestäsi, jonka takia tunnet olosi entistäkin väsyneemmäksi

🥺 Omien tarpeidesi mustavalkoista sivuun työntämistä, joka vain pahentaa riittämättömyyden tunteitasi

📱 Jatkuvaa tiedon murujen googlaamista, Instagram-vinkkien tallentamista ja syyllisyyttä siitä, kun et saa muutettua niitä toiminnaksi

⌛️ Oman hyvinvoinnin lykkäämistä ”ehkä sitten 2–3 vuoden päähän, kun on enemmän aikaa”…

🤯 Epävarmuutta ja huolta siitä, milloin ja miten synnytyksestä palautumista pitäisi edistää ja ”teenkö kaiken oikein”

🤢 Kropan muutosten vieroksumista, niistä lannistumista tai niiden edessä luovuttamista

😬 Arjen ja äitiyden suorittamista hampaat irvessä tai tuloksien puskemista pakolla

Sen sijaan:

 

🤱 Elät onnellisempaa vauva-arkea, kun huomaat, että balanssin voi saavuttaa, eikä itseesi panostamisen tarvitse olla vauvalta pois

🧘🏼‍♀️ Tunnet onnistumisen kokemuksia, rauhallisuutta ja tyyneyttä, koska huolehdit myös omista tarpeistasi – ja huomaat, kuinka oma hyvinvointisi tukee vauvan (ja koko perheen!) hyvinvointia

🤭 Keskityt ja sitoudut olennaiseen pienin, mutta tehokkain askelein – ja onnistut vihdoin muuttamaan tiedon tekemiseksi

🤩 Tunnet olosi energisemmäksi, jaksat paremmin ja hymyilet enemmän – ja alat taas muistuttaa entistä itseäsi!

🏋🏼‍♀️ Tiedät, miten voit auttaa kehoasi palautumaan ja huomaat, kuinka kroppa vahvistuu hiljalleen ja nousujohteisesti

😘 Kun katsot peiliin, näet oman kehosi uudessa valossa ja osaat arvostaa sen toiminnallisuutta pelkän ulkonäön sijaan (koska oma keho tuntuu taas terveemmältä ja vahvemmalta!)

🥰 Suhtaudut itseesi lempeämmin ja osaat nauttia arjen pienistä ilon hetkistä.

 

Seuraava valmennus alkaa maaliskuussa 2024.

HAE VALMENNUKSEEN - VARAA AIKA KARTOITUSPUHELUUN

 

”Kipuja ja särkyjä on huomattavasti vähemmän, ja olen taas pystynyt toimimaan taaperon kanssa miten olen halunnut”

 

”Valmennus on muuttanut arkeani monella tavalla. Kipuja ja särkyjä on huomattavasti vähemmän, ja olen taas pystynyt toimimaan taaperon kanssa (nostelemaan, hulluttelemaan jne) miten olen halunnut. Lisäksi synnytyspettymyksestä keskustelu ja asian käsittely on mahdollistanut sen, että olen voinut henkisesti paremmin ja ollut huomattavasti parempi äiti lapsilleni. Uskon valmennuksen vaikuttavan tulevina vuosina erityisesti parisuhteeseen (parisuhteen huolto, ylläpito, kommunikaatio, seksuaalisuus) sekä kaikkiin ajatuksiin minuudesta äitiyden takana.”

- Nina

Esittelyssä uusi

MY MAMA MOVEMENT
-premiumvalmennus

 

Testattu, 14 viikkoa kestävä valmennusohjelma, jossa opit huolehtimaan itsestäsi vauvavuoden aikana – vähentämättä silti huomiota, jonka annat lapsellesi (jotta itsevarmuutesi naisena voi kasvaa ja vauvavuodesta jää onnellinen muisto!)

My Mama Movement on 100 % verkossa tapahtuma premium-valmennus, jossa päästät irti riittämättömyyden tunteista ja aloitat matkan kohti vahvempaa kehoa ja onnellisempaa, rennompaa arkea vauvan kanssa.

Tässä valmennuksessamme emme vain lisää ja kerrosta uusia tapoja, vaan poistamme turhia energiasyöppöjä, jotta sinulle jää tilaa olennaiselle!

Luomamme Baby steps -menetelmän avulla pääset eroon pirstaleisista, yksittäisistä ohjeista ja niiden aiheuttamasta hämmennyksestä, ja alat keskittyä asioihin, joilla on eniten merkitystä.

Kun epäolennaisten asioiden jonglööraaminen jää pois, arkeen syntyy laid back -asennetta ja tasapainoa – eikä oma hyvinvointisi enää jää muusta perheestä huolehtimisen jalkoihin.

Jotta voit onnistua, olemme koonneet sinulle ainutlaatuisen valmennusohjelman, jollaista et löydä mistään muualta – ja jonka avulla voit heittää hyvästit yliajattelulle ja asioiden pähkäämiselle yksin!

 

Tätä kaikkea on
My Mama Movement:

Äitiysfysioterapeuttien henkilökohtainen etäohjaus, viikoittainen seuranta ja henkilökohtaiset videopuhelut


 

jotta palaudut synnytyksestä optimaalisesti eikä treenaaminen enää jää kesken siksi, että sparrauskaveri puuttuu, jäät jumiin tai epävarmuus estää sinua etenemästä

Viikoittaiset, rakastetut livet


 

joissa tapaat valmentajiesi lisäksi myös eri asiantuntijoita: psykoterapeutti, uniohjaaja, seksuaalineuvoja, imetysohjaaja, gynekologi

jotta saat täsmäapua arkesi haasteisiin, jatkuvan tuen ja kannustuksen, ja tiedät koko ajan, mihin sinun kannattaa keskittyä

Tuloksia tuova, etenevä treeniohjelma, joka huomioi yksilöllisesti lähtötasosi ja liikunnalliset tavoitteesi


 

jotta voit olla varma, että teet oikeita asioita oikeaan aikaan, et haukkaa liian isoa palaa tai toisaalta junnaa harjoittelussa paikoillasi

 

Kattava valmennusmateriaali kurssialustalla, jonne on pääsy kaikilta laitteiltasi


 

josta voit käydä sinulle tarpeelliset teemat videoina, teksteinä, äänitteinä ja kuvina – ja kerrata niitä tarvittaessa seuraavan 12 kk ajan

Vertaistuellinen, tiivis yhteisö


 

jotta saat vertaisiltasi, samaa elämäntilannetta eläviltä äideiltä voimaa, tukea ja kannustusta – etkä tunne olevasi yksin kaikkien mullistuksien keskellä

Voit osallistua oman fiiliksesi mukaan myös vertaistuellisiin rentoihin aamukahvitteluihin.

 

 

 

My Mama Movement rakentaa sinun ja vauvasi ensimmäistä yhteistä vuotta kolmella eri tasolla, jotka kulkevat valmennuksessa rinnakkain koko matkan: 

 

Kehon palautumisen ongelmat, henkinen myllerrys, vauvan uudet kehitysvaiheet – kuljemme ne kaikki yhdessä läpi! Olemme tukenasi henkisen ja fyysisen muutoksen keskellä kannatellen sekä sinun että vauvasi hyvinvointia.

Sinun fyysinen palautumisesi

Saat yksilöllisesti räätälöidyn, sinulle sopivan harjoitusohjelman, jonka avulla palaudut synnytyksestä ja vahvistat kehoasi

Vauvasi kehitysvaiheiden tuki

Tuemme sinun ja vauvasi ainutlaatuista yhteyttä mm. vuorovaikutuksen, vauvan unen, vatsavaivojen, vauvan stressin ja motorisen kehityksen näkökulmasta.

Sinun henkinen tukesi muutoksessa

Vahvistamme itsetuntoasi naisena mm. vaikeiden tunteiden, kehonkuvan, seksuaalisuuden ja parisuhteen näkökulmasta.

Kun olemme varmistaneet, että tämä valmennus sopii sinulle
(sen teemme kartoituspuhelussa)…

 

Näin valmennus etenee:

1. VAIHE

RAKAS KEHO


 

Ensimmäisessä vaiheessa alamme laskeutua hyvinvoivaan, läsnäolevaan vauva-arkeen, jossa arki ei hallitse sinua, vaan sinä hallitset arkea!

Arkesi on juuri mullistunut, ja riittämättömyyden tunteet piinaavat. Siksi starttaamme kehon palautumisprosessin lempeästi kohti vahvempaa sinua. Tässä vaiheessa työstät kehosuhdettasi, vahvistat itsetuntoasi, tunnistat vauvan varhaiset viestit ja osaat myös reagoida niihin.

2. VAIHE

LISÄÄ ELINVOIMAA


 

Valmennuksen 2. vaiheessa varmistamme tasapainon, jossa sekä sinun että vauvasi hyvinvointi tukee toisiaan eikä kumpikaan jää vaille huomiota.

Luomme uusia rutiineja ja etenemme niiden myötä kohti aktiivisempaa arkea ja vahvempaa vuorovaikutussuhdetta vauvan kanssa. Kun tuet vauvan unta ja purat stressitekijöitä, omille akuille jää aikaa latautua - ja sinulle vapautuu tilaa ja voimavaroja panostaa myös itseesi.

3. VAIHE

MUUTOKSEN AIKA


 

Valmennuksen 3. vaiheessa laajennamme ympyrää vauvakuplasta kohti onnellista, sinun näköistäsi arkea – ja kohonnutta itsetuntoa.

Matka jatkuu vauvakuplasta kohti tasapainoista elämää, jossa olet taas se itsevarmempi nainen, äiti, puoliso ja ystävä, joka haluat olla. Etenet kohti vahvempaa kehoa, buustaat parisuhdetta ja seksuaalisuutta, tuet vauvan motoriikkaa ja omaa hyvinvointiasi.

 

= Kaikki, mitä tarvitset onnellisempaan, rennompaan vauva-arkeen ja kehosi palautumiseen

 

 

Seuraava valmennus alkaa maaliskuussa 2024.

Kiinnostaa! Varaan ajan kartoituspuheluun

 

Kun tulet mukaan, tällaisia tuloksia voit odottaa:

 

 

”Olen nyt se äiti, kenet tyttäreni ansaitsevat”

 

”Kaiken kaikkiaan minusta valmennus oli ihana ja tähän elämäntilanteeseen todella tarpeellinen, se on ollut jollain tavalla kantava voima viimeisten kolmen kuukauden aikana. Minusta on ollut ihana kuulua porukkaan ja olen teille todella kiitollinen, että annoitte minulle tämän mahdollisuuden. Olen niin paljon paremmassa sekä henkisessä että fyysisessä tilassa nyt, ja olen nyt se äiti, kenet tyttäreni ansaitsevat. Kiitos teidän.”

Nina

 

 

”Olen kiitollinen, että näin itsestäni sen vanhan minun”

 

”Nyt elokuussa voin kyllä sanoa, että tein maaliskuussa elämäni parhaimman päätöksen. ❤️ Oon löytänyt itseäni takasin, jaksan liikkua kun siltä tuntuu, hassuttelen lasten kanssa, nautin hetkistä, en muserru jokaisesta huonosta hetkestä, osaan ottaa omaa aikaa. Oon itsevarmempi omissa asioissa ja lasten asioissa. Matka on vielä pitkä, mutta paljon on tapahtunut. Nyt mulla on palasia paikoilla millä lähteä rakentamaan hiljalleen enemmän. Olen todella kiitollinen teille, etenkin sinulle Tuuli ❤️ Sinä uskoit minuun, minä en, mutta olen alkanut uskoa. Olen kiitollinen, että antauduin mukaan. Olen kiitollinen, että näin itsestäni sen vanhan minun.”

Saana

 

 

”Pystyn nyt ottamaan omaa aikaa potematta huonoa omatuntoa ja olen tasapainoisempi äiti”

 

”Yhteisöllisyys oli minulle tärkeää siinä mielessä, että sain verkostoitua ihmisiin samassa elämäntilanteessa. Suurin onnistumiseni valmennuksen aikana oli ehdottomasti oman mielentilan muutos siinä, kuinka pystyn nyt ottamaan omaa aikaa potematta huonoa omatuntoa ja koen olevani muutenkin tasapainoisempi äitinä. Tämä on ollut aivan ihanaa ja jo yksistään syy osallistua valmennukseen <3

Kuitenkin myös valmennuksen aikana olen päässyt todella paljon etenemään lantionpohjan ja vatsalihasten kanssa harjoitusten myötä. Alan tuntea itseni taas vahvemmaksi omaksi itsekseni ja se on aivan ihanaa.”

Jenna

 

 

Kuinka voit olla varma, että My Mama Movement sopii juuri sinulle, sinun ainutlaatuiseen elämäntilanteeseesi?

 

Olet synnyttänyt 1 vko-6 kk sitten ja perheestäsi löytyy vauvan lisäksi jo yksi tai useampi lapsi

 

Olet ollut tässä tilanteessa ennenkin – eikä ensimmäinen vauvavuosi ollut ihan sitä, mitä toivoit. Ehkä et löytänyt aikaa treeneille, ehkä koit yksinäisyyden ja turhautumisen tunteita tai tunsit hukkaavasi itsesi äitiyden alle. Et saanut tarpeeksi apua palautumiseen ja sinulle saattoi jäädä vaivoja, jotka edelleen vaikuttavat elämänlaatuusi.

Nyt olet hiljattain synnyttänyt uuden pienokaisen joko alateitse tai sektiolla – ja tällä kertaa haluat onnistua huolehtimaan myös itsestäsi vauvavuoden aikana.

Olet ehkä jo kokeillut erilaisia kursseja synnytyksestä palautumiseen, mutta syystä tai toisesta ne jäivät kesken

 

Suurin osa, ellei jopa kaikki synnytyksestä palautumiseen tähtäävät verkkokurssit perustuvat ajatukseen siitä, että kun vain saat treeniohjelman eteesi, sinä hoidat loput. Tosiasia kuitenkin on, että suuri osa verkkokursseista unohtuu digikaistoille pölyttymään (eikä se ole sinun syytäsi!)

Muutos vaatii aikaa ja henkistä kaistaa, jotka molemmat ovat vauvavuoden aikana kortilla. Siksi ongelmaa pitää lähestyä kokonaan toisesta näkökulmasta – ja sen me teemme My Mama Movementissa.

Arkesi jyrää kaiken alleen ja uusissa rutiineissa pysyminen tuntuu mahdottomalta

 

Etsit kyllä tietoa erkauman kuntouttamiseen ja tallennat somesta löytämäsi vinkit lantionpohjanlihasten vahvistamiseen, mutta arki tuntuu jyräävän kaiken alleen eikä tieto muutu toiminnaksi.

Kun kokonaisuutta ei ole huomioitu eikä mentaalipuoli ole mukana, on tavallista, että niin käy.

Juuri siksi My Mama Movementissa huomioidaan KOKONAISUUS – kaikki osa-alueet omasta fyysisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnistasi aina sinun ja vauvasi ainutlaatuiseen symbioosiin. Kun koko kattaus on mukana, onnistumisen mahdollisuudet triplautuvat.

Tunnet olosi riittämättömäksi yrittäessäsi olla ”täydellinen äiti”, joka jaksaa suorittaa - vaikka sitten hampaat irvessä

 

Sinulle on tärkeää tehdä ”kaikki oikein”. Haluat olla läsnäoleva äiti, hyvä puoliso, osallistuva ystävä, tuloksekas työntekijä.

Saatat haluta ottaa treenaamisessa kaiken varman päälle, mutta et ole varma, miten se tehdään. Luet paljon tietoa netistä, ja mietit usein, oletko tehnyt tarpeeksi, oikein, nousujohteisesti. Koet olevasi vastuussa lastesi hyvinvoinnista, kodista, parisuhteesta, KAIKESTA – samalla kun salaa syytät itseäsi siitä, kuinka et vieläkään tee tarpeeksi.

Saatat odottaa ”parempaa hetkeä” tai sellaista aikaa, jolloin sinulla olisi aikaa panostaa itseesi – huomaamatta, että itse asiassa sen aika on NYT.

Jos nyt nyökyttelet…

 

Nyt on sinun aikasi sanoa hyvästit riittämättömyyden tunteille - ja alkaa luoda onnellista vauva-arkea, jossa sinäkin voit hyvin!

 

 

Kyllä! Haluan jutella tästä lisää

”Kuulostaa ihanalta, mutta mikä tässä valmennuksessa on niin ihmeellistä, että sen avulla onnistun?”

 

Ymmärrämme hyvin.

Koska olet jo kokeillut yhtä ja toista, etkä siltikään päässyt tavoitteisiisi…

Mieleesi on saattanut hiipiä ajatus siitä, miksi asiat tässä valmennuksessa olisivat toisin. Miksi tämä ei olisi vain yksi kurssi muiden joukossa? Miten me muka voisimme taikoa arkeesi enemmän aikaa?

Emme me voikaan.

Mutta usko pois, kun sanomme: SINÄ VOIT – kun vain saat siihen vetoapua!

Kun autamme sinua raivaamaan epäolennaisuudet pois päiväjärjestyksestä, keskittymään oleelliseen ja huomaamaan mahdollisuudet oman hetken ottamiselle…

Kun kerromme sinulle selkeästi, mitä kulloinkin kannattaa tehdä ja miksi – tutkittuun tietoon perustuen (eikä sinun tarvitse ottaa vastuuta kaiken senkin selvittämisestä itse)…

Kun tuomme sinulle rauhaa vaativankin vauvan kanssa toimimiseen, asetamme realistiset tavoitteet omaan arkeesi, luomme mielekkäämpää arkea, joka ei kuluta…

Yhtäkkiä huomaat, että rennompi, onnellisempi vauva-arki on sinulle yhtä mahdollista kuin sille supermamalle, jonka vaivatonta energiaa olet saattanut seurata miettien, miten muka ikinä itse pystyisit samaan.

 

 

Seuraava valmennus alkaa maaliskuussa 2024.

 

Varaa aika kartoituspuheluun

Näin My Mama Movement eroaa kaikista muista kursseista, joilla tähdätään synnytyksestä palautumiseen:

Testattu metodi onnistumiseen (Kuin pro-tason neuvola!)


My Mama Movement ei ole taas yksi itseopiskeltava treeniverkkokurssi, jonka unohdat seuraavan valvotun yön jälkeen sähköpostiisi pölyttymään – tämä on yhteinen matka, jota kuljemme tiiviisti yhdessä 14 viikon ajan.

Johtotähtenä toimii viikoittaiset livet, joissa käsittelemme yhdessä valmennuksen eri teemoja (Lantionpohja ja syvä tuki, keskivartalon toiminta, liikkuvuusharjoittelu, vahvistava harjoittelu, hormonit, masennus, mielialojen heittely, vauvan motoriikka, imetys, vauvan stressi, parisuhde, seksuaalisuus, ravitsemus, lepo, vauvan uni, kehosuhde, tunnetaidot… Ja niin paljon muuta!)

Etenemme yksi pieni askel kerrallaan, stressivapaasti ja sinun voimavarojesi mukaisesti – kokonaistilanne huomioiden, tehden tilaa muutokselle ja tukien myös vauvan hyvinvointia. (Tämä on kuin henkilökohtainen, pro-tason neuvolasi!)

Henkilökohtainen ohjaus ja tuki koko matkan ajan


 

Henkilökohtainen äitiysfysioterapeutti ohjaa, auttaa, kannustaa, tsemppaa, tukee ja neuvoo sinua kaikissa kysymyksissä ja epävarmuuden hetkissä.

Viikoittainen seuranta ja henkilökohtaiset videopuhelut varmistavat, että matkasi ei jää kesken etkä jää yksin huoliesi kanssa. Sinulla on rajaton viestiyhteys valmentajaan koko matkasi ajan.

Sen lisäksi tukenasi on kokonainen tiimi asiantuntijoita – psykoterapeutti, uniohjaaja, seksuaalineuvoja, imetysohjaaja, gynekologi – joiden kanssa jutellaan viikoittaisissa livetapaamisissa erilaisista arjen ongelmista, joihin kaipaat ratkaisua!

Tuloksia tuova, nousujohteisesti etenevä treeniohjelma, joka on sovitettu sinulle


 

Saat sinulle räätälöidyn, omaan tasosi sopivan ja nousujohteisesti etenevän treeniohjelman, joka ei vaadi sinulta liikoja. Tiiviit, 5–10 minuutin videotreenit on suunniteltu sujahtamaan arkeen helposti – usein jopa yhdessä vauvan kanssa! (Jotta kaikki tekeminen ei kasaudu vauvan päiväuniajoille, jolloin haluaisit vain istua hetken aloillasi tekemättä yhtään mitään)

Kaikki treenit ovat 100 % turvallisia, sillä niiden takana ovat äitiysliikunnan ja synnytyksestä palautumisen asiantuntijat, joilla on kokemus satojen ja jopa tuhansien kaltaisiesi äitien auttamisesta. Saat selkeät ja konkreettiset ohjeet myös siihen, milloin on aika siirtyä seuraavalle tasolle, jotta kehityksesi ei jää junnaamaan paikoilleen.

Tiivis vertaistuki yhteisöstä, jossa kaikki ovat samassa elämäntilanteessa


 

Tukenasi on myös tiivis ja intiimi yhteisö muita valmennukseen osallistujia, jotka ovat samassa elämänvaiheessa kuin sinä – kukin omilla tavoitteillaan.

Tapaamme viikoittain teemalivessä, aamukahveilla ja aktiivisesti myös yhteisön omalla keskustelufoorumilla, joka on vain osallistujien käytössä. Vertaistuen kanssa matkaa on mukavampi kulkea, ja onnellisimmat luovat ryhmässä uusia, elinikäisiä ystävyyksiä!

Entä jos vauvavuotesi voisikin tällä kertaa näyttää elinvoimaisemmalta?

 

 

Pikakelaa ajassa 14 viikkoa eteenpäin ja kuvittele itsesi heidän tilalleen (nämä kokemukset ovat todellisia!):

 

 🤍”Kipuja ja särkyjä on huomattavasti vähemmän, ja olen taas pystynyt toimimaan taaperon kanssa (nostelemaan, hulluttelemaan jne) miten olen halunnut.”

 

🤍 ---Synnytyspettymyksestä keskustelu ja asian käsittely on mahdollistanut sen, että olen voinut henkisesti paremmin ja ollut huomattavasti parempi äiti lapsilleni.”

 

🤍”Olen niin paljon paremmassa sekä henkisessä että fyysisessä tilassa nyt, ja olen nyt se äiti, kenet tyttäreni ansaitsevat. Kiitos teidän.”

 

 

”Yhteisö muodostui lopulta todella tärkeäksi. Tuli puhuttua paljon sellaista mitä ei ole muille puhunut. Vertaistuki oli todella tärkeää. Tunsin kuuluvani pitkästä aikaa johonkin porukkaan.”

 

🤍 ”Olen kiitollinen, että antauduin mukaan. Olen kiitollinen, että näin itsestäni sen vanhan minun.”

 

🤍 ”Olen saanut todella paljon itsevarmuutta lähteä myös ottamaan omaa aikaa tämän valmennuksen myötä ja se on ollut mielestäni isoin saavutus. Kuitenkin myös valmennuksen aikana olen päässyt todella paljon etenemään lantionpohjan ja vatsalihasten kanssa harjoitusten myötä. Alan tuntea itseni taas vahvemmaksi omaksi itsekseni ja se on aivan ihanaa.”

 

🤍 ”Oon löytänyt itseäni takasin, jaksan liikkua kun siltä tuntuu, hassuttelen lasten kanssa, nautin hetkistä, en muserru jokaisesta huonosta hetkestä, osaan ottaa omaa aikaa. Oon itsevarmempi omissa asioissa ja lasten asioissa. Matka on vielä pitkä, mutta paljon on tapahtunut. Nyt mulla on palasia paikoilla millä lähteä rakentamaan hiljalleen enemmän.”

 

🤍 ”Väsymykseni ja ylivirittyneisyys ovat jo lieventyneet ja tunnen oloni paremmaksi. Valmennuksen avulla sain rohkeuden lääkityksen aloittamiseen ja sitten minulla on ollut resursseja työstää asioita paremmaksi, jotta muutos olisi pysyvämpää.”

 

🤍 ”Olen ollut enemmän läsnä sekä iloisempi ja energisempi. Olen hieman osannut ottaa omaa aikaa ja päässyt alkuun treeneissä.”

 

”Muistan, kun Tuuli jossain valmennuksen alkuvaiheessa sanoi, että tämä valmennus muuttaa suorittamisen elämässäni lopullisesti ja sitä kieltämättä suuresti epäilin siinä vaiheessa, hahaa :D MUTTA oikeassa olit ja se on aika iso asia.”

 

🤍 ”Suurin onnistumiseni valmennuksen aikana oli ehdottomasti oman mielentilan muutos siinä, kuinka pystyn nyt ottamaan omaa aikaa potematta huonoa omatuntoa ja koen olevani muutenkin tasapainoisempi äitinä. Tämä on ollut aivan ihanaa ja jo yksistään syy osallistua valmennukseen <3”

 

🤍 ”Sain voimia huomioida itseni ja pitää itsestäni huolta henkisesti ja fyysisesti. - - - Olen uskaltanut pyytää perheellemme enemmän apua ulkopuolelta ja sallinut itselleni mahdollisuuden opetella toisten kannateltavana olemista. Valmennuksesta oli apua tähän, koska se lempeydellään muistutti siitä, että elämä ei ole sinnittelyä eikä kaikkea tarvitse suorittaa ja jaksaa itse.”

Tapaa valmentajasi Tuuli ja Annakaisa

Moikka, rakas lukija, me olemme Tuuli ja Annakaisa – fysioterapeuttikaksikko, joiden luokse äidit tulevat, kun he tarvitsevat apua raskauden aikaisiin haasteisiin ja synnytyksen jälkeiseen palautumiseen.

Olemme molemmat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapian ammattilaisia ja äitiysliikunnan valmentajia - sekä pienten lasten äitejä, jotka ovat vasta olleet siinä tilanteessa, jossa sinä olet nyt.

Autamme molemmat yksityisvastaanotoillamme äitejä pissan lirahtaessa, kohdun laskeutuessa ja vatsalihasten erkaumassa - kaikissa niissä ongelmista, joita raskauteen ja synnytyksestä palautumiseen liittyy.

Vuosien ajan meitä molempia on hiertänyt ajatus siitä, ettemme yksityisvastaanottojemme kautta voi olla riittävästi tukena asiakkaidemme arjessa ja heidän muutoksessaan kohti elinvoimaisempaa äitiyttä ja onnellisempaa vauva-arkea. Tapaamme asiakkaita usein vain muutaman viikon välein – aikataululla, joka ei mahdollista niin tiivistä läsnäoloa, jota monet äidit kaipaisivat muutoksensa tueksi.

Siksi aloimme luoda verkkokursseja, joiden avulla se onnistuu.

Tai niin me ainakin toivoimme.

Käytäntö kuitenkin osoitti, että monilla kiireisillä äideillä tavalliset verkkokurssit jäivät kesken, vaikka kurssin sisältö olisi kuinka tarkasti pohdittu ja paketoitu.

Siksi loimme yhdessä premium-valmennuksen, jossa yhdistämme yksilövastaanoton ja verkkovalmennusten parhaat puolet ja paketoimme sen kokonaisuudeksi, joka todella saa muutoksia aikaan.

Niin syntyi My Mama Movement – uudenlainen valmennusohjelma, joka muistuttaa pro-tason neuvolaa (ja jollaista et löydä mistään muualta!)

My Mama Movement pitää sinusta huolta tavalla, jolle tavalliset verkkokurssit eivät yllä. Se ottaa sinua tiivisti kiinni kädestä, kulkee kanssasi 3,5 kk ajan ja varmistaa, että tällä kertaa sinä onnistut – turvallisella, tutkittuun tietoon perustuvalla tavalla

Neuvomme eivät kuitenkaan kumpua pelkästä teoriasta. Olemme saaneet auttaa jo satoja äitejä vastaanotoillamme livenä ja kulkea tuhansien äitien rinnalla verkkovalmennusten keinoin.

Tiedämme, millainen harjoittelu on realistista ja motivoivaa toteuttaa vauva-arjen keskellä. Tunnemme myös kaikki ne kompastuskivet, joihin äidit yleensä matkallaan kompuroivat.

Me autamme sinua väistämään ne.

Kun SINÄ haluat viimein energisemmän olon, vahvemman kehon, konkreettiset neuvot, sinulle sopivan treeniohjelman ja takuuvarmat tulokset – me olemme täällä auttamassa sinua ja huolehtimassa, ettet kadota itseäsi äitiyden suorittamisen alle.

 

Tuuli Luhtalampi & Annakaisa Hinkkanen

 

Oletko valmis vahvaan, omalta tuntuvaan kehoon, kevyempään vauvavuoteen ja sinun näköiseesi elämään, jossa hyvinvointisi ei enää jää arjen jalkoihin?

 

 

Seuraava valmennus alkaa maaliskuussa 2024.

 ”On niin hyvä fiilis kun keho alkaa tuntua vahvemmalta!”

 

”Taas täytyy tulla sanomaan kiitos miten törkeen hyviä ja monipuolisia nämä treenit on! Aina yllättää miten ne sisältää niin paljon tehokkaita liikkeitä mitä en ole ikinä tehnyt vaikka aktiivisia salitreenivuosia on takana varmaan 10 😁 Tein tänään kaksi uutta vahvistavaa treeniä juoksuosiosta, tuntui tosi hyvältä ja on niin hyvä fiilis kun keho alkaa tuntua vahvemmalta!”

Jenna

Vedetäänkö kokonaisuus vielä yhteen?

Tämän kaiken saat, kun lähdet mukaan My Mama Movementiin: 

 

✔️ Pääsy My Mama Movement -valmennusalueelle, joka toimii valmennuksen kotipesänä ja jossa alamme luoda uutta, elinvoimaisempaa arkeasi!

Saat pääsyn kattaviin video- ja tekstimateriaaleihin aina treeneistä ja harjoitteista arpien käsittelyyn, arjen ergonomiaan ja vauvan motoriikan kehittymiseen. Löydät vinkit oman mielen rauhoittamiseen, riittävään ravitsemukseen ja vauvan vatsavaivojen helpottamiseen – ja niin paljon muuta! Kaikki materiaalit ovat käytössäsi 12 kk ajan.

 

✔️ Äitiysfysioterapeuttien henkilökohtainen etäohjaus, viikoittainen seuranta, henkilökohtaiset videopuhelut ja rajaton viestiyhteys valmentajaasi

Henkilökohtainen tuki on tiiviisti mukanasi koko valmennuksen ajan. Näin voit olla varma, että että sinulla on koko ajan tuki ja sparrauskaveri saatavilla etkä jää yksin ajatuksiesi tai huoliesi kanssa.

 

✔️ Tuloksia tuova, etenevä treeniohjelman, joka huomioi juuri sinun lähtötasosi ja liikunnalliset tavoitteesi

Saat treeniohjelman sekä videomuodossa että kuvina, jotta voit treenata joko videon tahdissa tai tarkistaa helposti, että toistat liikkeet oikealla tavalla (tarvittaessa varmistamme senkin videopuhelun avulla!). Saat konkreettiset neuvot myös siihen, milloin on oikea aika siirtyä seuraavalle tasolle.

 

✔️ Viikoittaiset livet, jotka kannustavat, sparraavat, tutustuttavat ja buustaavat. Valmentajien lisäksi mukana on koko joukko vierailevia ammattilaisia, jotka vastaavat valmennettavien huoliin ja kysymyksiin. (Mukana on psykoterapeutti, uniohjaaja, seksuaalineuvoja, imetysohjaaja ja gynekologi!)

 

✔️ Pääsy vain osallistujille tarkoitettuun, omaan yhteisöön

Yhteisöstämme löydät paitsi valmentajat, myös joukon samassa elämäntilanteessa olevia äitejä jakamassa omia kokemuksiaan. Vahva vertaistuki tuo lisää tsemppiä ja keskustelutukea niin pulmatilanteisiin kuin onnistumisiinkin!

 

Oletko valmis ottamaan seuravan askeleen?

Varaa aika kartoituspuheluun ja varmistetaan, että tämä on sinun juttusi!

 

Koska My Mama Movementiin kuuluu tiivis henkilökohtainen tuki, voimme ottaa mukaan vain rajallisen määrän valmennettavia. Siksi puhelu kannattaa sopia mieluummin nyt kuin huomenna!

 

VARAAN AJAN KARTOITUSPUHELUUN!

”Ensinnäkin täytyy hehkuttaa että ihan mielettömän hyvät materiaalit ja todella konkreettisesti neuvottu kaikki. Helppo on etänä toteuttaa niin, että on kuitenkin koko ajan olo että tietää mitä on tekemässä. Tosi selkeäksi myös rakennettu noin laaja kokonaisuus. Kiitos!! :)”

Jenna

 

”Lämmin, sydämellinen, aito ja vilpitön, kannustava, osaava ja auttava. Näillä sanoilla teitä molempia voi kuvata. Kiitos tähän mennessä ❤️”

Päivi

 

”Kaiken kaikkiaan tuntuu tosi hyvälle, että on joku, joka "katsoo perään" ja huolehtii minusta. Tää on ollut tosi tärkeää. Juuri tänään vauvan 4kk rokotteita hakiessa neuvolassa mietin, että siellä ei kysytty kysymyksen kysymystä äidin hyvinvoinnista, pelkästään vauvaan liittyviä kysymyksiä oli. Niin tuntuu hyvälle, että on tämä valmennus ja valmentaja, joka on tarpeen mukaan tukena. Treenipuoli on hoidettu todella hyvin, videot on hyvin ammattimaisesti toteutettuja ja hyvän mittaisia. Treenit ja ohjeistus on tuntunut tosi hyvälle ja ollut helppo toteuttaa.

Nina

Usein kysyttyä My Mama Movement -valmennuksesta: 

 

Tämä voisi olla juuri sitä, mitä tarvitset, mutta jokin vielä hieman hankaa vastaan?

 

Jos luit tekstin tänne saakka, arvaamme, että synnytyksestä palautuminen (vauvastasi huolehtimisen ohella) on sinulle sydämen asia.  

Saatat kuitenkin epäröidä seuraavan askeleen ottamista monestakin syystä.

Ehkä et vielä täysin luota meihin ammattilaisina – mikä on tässä vaiheessa täysin ymmärrettävää. Jos emme vielä tunne toisiamme, on 100 % normaalia, että sinulla on epäilyksesi. Siksi juttelemme kanssasi mielellämme rauhassa lisää siitä, miten me voimme sinua auttaa.

Koska olemme pienten lasten äitejä kuten sinä, tiedämme myös, kuinka vaikeaa sen ensimmäisen askeleen ottaminen on, vaikka kuinka tietäisit, että tämä on se juttu, jota tarvitset.

”Nyt ei ole oikea aika…”

”Ehkä sitten 2-3 vuoden päästä, kun lapset ovat isompia…”

”Tällaista tämä vauva-arki on, ei minulla ole aikaa itselleni”

Meillä äideillä arki on kiireistä, ja samaan aikaan me tiedämme, että sitä ylimääräistä ”sitten joskus” aikaa ei tule.

(Nimittäin jos sitä ei löydy vanhempainvapaan aikana, miten se löytyy sitten, kun päivät täyttyvät lasten lisäksi töistä tai opiskeluista?)

Joskus on kuitenkin niin, että näiden ajatuksien takana piileksii itseasiassa kokonaan toinen, syvempi syy.

Nimittäin:

”Entä jos epäonnistun?”

Saatat muistaa tilanteita, joissa jokin aiempi kurssi jäi kesken, koska arki jyräsi sen alleen tai et vain saanut vietyä kurssin oppeja käytäntöön.

Tai printtasit ilmaiset materiaalit netistä, ja siellä ne vieläkin keräävät pölyä kirjoituspöydän ylälaatikossa – koskemattomina.

Ja koska olet jo yrittänyt jo yhtä ja toista, etkä vielä ole päässyt tavoittelemaasi tilanteeseen…

Saatat epäillä, että tälläkin kertaa lopputulos on sama.

Mutta usko pois, ystävä hyvä, tällä kertaa sinä onnistut.

Me kokosimme tähän valmennukseen kaikki ne elementit, jotka varmistavat, että et käytännössä voi epäonnistua.

Me emme pelkästään ohjaa ja neuvo, vaan autamme ja kannustamme, tsemppaamme ja sparraamme.

Emme ole vain näytöllä yksisuuntaisesti puhuvia päitä, vaan kuljemme tiiviisti kumppaninasi joka viikko (ja aina kun kaipaat tsemppausta tai meinaat jäädä jumiin omiin ajatuksiisi!)

Huomioimme yhdessä ja realistisesti eteen tulevat tilanteet ja ratkomme ne yhdessä. Puramme kokonaiskuormitustasi, jotta löydät aikaa ja tilaa itsellesi. Mietimme keinot, joilla muutos on pysyvää ja tavoitteet, jotka ovat sinulle merkityksellisiä. 

Sinun ei tarvitse valita mustavalkoisesti joko itsestäsi tai vauvastasi huolehtimisen väliltä.

Voit saada ne molemmat.

Sinä voit onnistua.

Eikä sinun tarvitse uskoa siinä vain meidän sanojamme. Kuuntele, miten valmennettavamme Saana saman asian sanoitti:

 

”Oon löytänyt itseäni takaisin ja jaksan liikkua, hassutella lasten kanssa, nautin hetkistä, osaan ottaa omaa aikaa”

”Maaliskuussa - - - tunsin, että olin todella pohjalla ja en tiennyt yhtään miten päästä sieltä pois. - - - Nyt elokuussa voin kyllä sanoa, että tein maaliskuussa elämäni parhaimman päätöksen. ❤️ Oon löytänyt itseäni takasin, jaksan liikkua kun siltä tuntuu, hassuttelen lasten kanssa, nautin hetkistä, en muserru jokaisesta huonosta hetkestä, osaan ottaa omaa aikaa. Oon itsevarmempi omissa asioissa ja lasten asioissa. Matka on vielä pitkä, mutta paljon on tapahtunut. Nyt mulla on palasia paikoilla millä lähteä rakentamaan hiljalleen enemmän. Olen todella kiitollinen teille, etenkin sinulle Tuuli ❤️ Sinä uskoit minuun, minä en, mutta olen alkanut uskoa.”

 

 

Uskalla ottaa seuraava askel ja varaa aika kartoituspuheluun.

Se voi olla elämäsi paras päätös.

Varaan ajan kartoituspuheluun!

 

"KIITOS!!! Kiitos sydämellisestä valmennusotteesta, hyvästä huumorista ja naurusta, vilpittömyydestä, tuesta, tsempeistä, ammattimaisuudesta ja rautaisesta, erittäin monipuolisesta osaamisesta, todella hyödyllisistä teemoista, paneutumisesta asioihini ja avusta vaikean elämäntilanteen keskellä. Voitte todella olla ylpeitä itsestänne, toisistanne ja luomastanne valmennuspaketista!”

 

- Päivi