€87,00 EUR

Tutustu tilaus- ja toimistuehtoihin täältä.

Tietoturvasi on meille tärkeää. Tutustu rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täältä.

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Kohti kovempaa treeniä

Tervetuloa mukaan kurssille!

Tämä kurssi antaa sinulle avaimet raskaampien harjoitteiden pariin siirtymiseen: Saat tehokkaat ja helposti arjessa toteutettavat, äitiysfysioterapeuttien luomat harjoitteet, ohjeet sekä tuen. 

HUOM! Jos olet lähtenyt mukaan Palaudu synnytyksestä -valmennukseen elokuun 2023 jälkeen, on Kohti kovempaa treeniä -valmennuksen materiaali ollut yhdistettynä sinulle olleeseen valmennukseen. Et siis tarvitse tätä kurssia erikseen :)

Kurssin sisältö lyhyesti:

  • Introviikko: Varmista videoiden avulla, että olet ymmärtänyt kaikki perusasiat, joiden pohjalle kurssin harjoitteet rakennetaan. Harjoitteita, luentoja ja treeniohjelmien esittely.
  • Kuusi kurssiosiota
  • Jokaisessa osiossa: 20min pituinen vahvistava treeni, liikkuvuusharjoite, asiantuntija-artikkeli vinkkeineen
  • Valmiit viikko-ohjelmat, joista voit valita omaan elämäntilanteeseesi sopivimman sen mukaan, miten paljon sinulla on aikaa ja halua tehdä harjoitteita 
  • Sinulle ei tule tietoähky. Uudet harjoitteet ja vinkit on ripoteltu arkeesi helposti omaksuttaviin ja sopivan lyhyisiin pätkiin.
  • Valmennusmateriaali on käytössäsi vuoden ajan  (365 pvä) ostohetkestä.

Kun maksat kurssin luottokortilla, saat tunnukset verkkokurssille välittömästi sähköpostiisi ja pääset viivytyksettä harjoitteiden pariin.


Voit halutessasi maksaa kurssin erilaisilla liikuntaeduilla. Meillä käyvät kaikki yleisimmät liikuntaedut, mm. Smartum, ePassi, Edenred ja EazyBreak.

Ohjeet maksamiseen:

  • Käy tekemässä maksu liikuntaedun omien sivujen tai sovelluksen kautta. Löydät meidät palveluntarjoajien valikosta nimellä ”Luhtavilla Oy” tai "Liikuntastudio Luhtavilla".
  • Toimita meille sähköpostilla kuitti, tieto maksupäivästä TAI vahvistuskoodi maksusta.
  • Jos haluat maksaa osan vielä muulla tavalla, lähetämme sinulle loppuosasta maksulinkin. Maksutapoina ovat tilisiirto, maksukortit ja lompakkopalvelut.
  • Maksun kirjautumisen jälkeen lisäämme sinut manuaalisesti kurssialustalle.

Jos haluat maksaa kurssin tilisiirrolla tai erilaisilla liikuntaeduilla, laita meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin lähetämme lisäohjeita. Tällöin pääset aloittamaan kurssin noin 1-2 arkipäivän kuluttua. 


Jos haluat maksaa verkkopankista, laita meille sähköpostia [email protected] niin lähetämme sinulle maksulinkin. Maksutapoina ovat tilisiirto, maksukortit ja lompakkopalvelut. Näillä tavoilla maksettaessa on 1-2 arkipäivän viive ennen kuin saat kurssitunnukset sähköpostiisi.