€129,00 EUR

Tutustu tilaus- ja toimistuehtoihin täältä.

Tietoturvasi on meille tärkeää. Tutustu rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täältä.

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Juoksukuntoon synnytyksen jälkeen -verkkovalmennus

Tervetuloa mukaan verkkovalmennukseen!

Tämä kurssi antaa sinulle avaimet juoksuharrastuksen tai iskutusta sisältävien lajien pariin palaamiseen: Saat tehokkaat ja helposti arjessa toteutettavat, äitiysfysioterapeuttien luomat harjoitteet, ohjeet sekä tuen. 

Kurssin sisältö lyhyesti:

  • Introviikko: Varmista videoiden avulla, että olet ymmärtänyt kaikki perusasiat, joiden pohjalle kurssin harjoitteet rakennetaan. Harjoitteita, luentoja ja treeniohjelmien esittely.
  • Neljä viikoittain aukeavaa kurssiosiota, joissa jokaisessa on kolme noin 20min mittaista täsmätreeniä (iskutus ja hallinta, core ja liikkuvuus, voima ja liikkuvuus). Yhteensä siis 12 videoitua treeniä sekä treeniliikkeiden listaus kuvien kera.
  • Valmiit viikko-ohjelmat, joista voit valita omaan elämäntilanteeseesi sopivimman sen mukaan, miten paljon sinulla on aikaa ja halua tehdä harjoitteita.
  • Ohjeet juoksun aloittamiseen
  • BONUS: Juoksutekniikka kuntoon urheilufysioterapeutin opissa
  • Valmennusmateriaali on käytössäsi vuoden ajan  (365 pvä) ostohetkestä.

Kun maksat kurssin luotto- tai pankkikortilla, saat tunnukset verkkokurssille välittömästi sähköpostiisi ja pääset viivytyksettä harjoitteiden pariin.


Voit halutessasi maksaa kurssin erilaisilla liikuntaeduilla. Meillä käyvät kaikki yleisimmät liikuntaedut, mm. Smartum, ePassi ja Edenred.

Ohjeet maksamiseen:

  • Käy tekemässä maksu liikuntaedun omien sivujen tai sovelluksen kautta. Löydät meidät palveluntarjoajien valikosta nimellä ”Luhtavilla Oy” tai "Liikuntastudio Luhtavilla".
  • Toimita meille sähköpostilla kuitti, tieto maksupäivästä TAI vahvistuskoodi maksusta.
  • Jos haluat maksaa osan vielä muulla tavalla, lähetämme sinulle loppuosasta maksulinkin. Maksutapoina ovat tilisiirto, maksukortit ja lompakkopalvelut.
  • Maksun kirjautumisen jälkeen lisäämme sinut manuaalisesti kurssialustalle.

Jos haluat maksaa kurssin tilisiirrolla tai erilaisilla liikuntaeduilla, laita meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin lähetämme lisäohjeita. Tällöin pääset aloittamaan kurssin noin 1-2 arkipäivän kuluttua. 


Jos haluat maksaa verkkopankista, laita meille sähköpostia [email protected]  niin lähetämme sinulle maksulinkin. Maksutapoina ovat tilisiirto, maksukortit ja lompakkopalvelut. Näillä tavoilla maksettaessa on 1-2 arkipäivän viive ennen kuin saat kurssitunnukset sähköpostiisi.