€149,00 EUR

Tutustu tilaus- ja toimistuehtoihin täältä.

Tietoturvasi on meille tärkeää. Tutustu rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täältä.

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Liikettä läpi raskauden -verkkovalmennus

Tervetuloa mukaan kurssille!

Tämä kurssi antaa sinulle avaimet hyvinvoivaan raskauteen, rennompaan synnytykseen ja helpompaan synnytyksestä palautumiseen. Kurssin avulla löydät ne merkityksellisimmät asiat, jotka tuovat mahdollisimman pienellä panostuksella hyvinvointia sinun arkeesi.

Saat parhaat vinkit sekä helposti arjessa toteutettavat äitiysfysioterapeuttien luomat harjoitteet. Olemme kurssialustalla tukenasi.

Sinulle ei tule tietoähky. Uudet harjoitteet ja vinkit on ripoteltu arkeesi helposti omaksuttaviin ja sopivan lyhyisiin pätkiin. Valmennusmateriaali on käytössäsi 9kk ajan.

 

Kun maksat kurssin luottokortilla, saat tunnukset verkkokurssille välittömästi sähköpostiisi ja pääset viivytyksettä kurssimateriaalin pariin. 


 

Voit halutessasi maksaa kurssin erilaisilla liikuntaeduilla. Meillä käyvät kaikki yleisimmät liikuntaedut, mm. Smartum, ePassi, Edenred ja EazyBreak.

Ohjeet maksamiseen:

  • Käy tekemässä maksu liikuntaedun omien sivujen tai sovelluksen kautta. Löydät meidät palveluntarjoajien valikosta nimellä ”Luhtavilla Oy” tai "Liikuntastudio Luhtavilla".
  • Toimita meille sähköpostilla kuitti, tieto maksupäivästä TAI vahvistuskoodi maksusta.
  • Jos haluat maksaa osan vielä muulla tavalla, lähetämme sinulle loppuosasta maksulinkin. Maksutapoina ovat tilisiirto, maksukortit ja lompakkopalvelut.
  • Maksun kirjautumisen jälkeen lisäämme sinut manuaalisesti kurssialustalle.

Jos haluat maksaa kurssin tilisiirrolla tai erilaisilla liikuntaeduilla, laita meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin lähetämme lisäohjeita. Liikuntaeduilla maksaessa pääset aloittamaan kurssin noin 1-2 arkipäivän kuluttua. 


Jos haluat maksaa verkkopankista, siirry tästä maksamaan. Maksutapoina ovat tilisiirto, maksukortit ja lompakkopalvelut. Näillä tavoilla maksettaessa on 1-2 arkipäivän viive ennen kuin saat kurssitunnukset sähköpostiisi.